Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Zeta za život, Iskra za nastavak sna

Drugu sedmicu zaredom jedno kolo Telekom 1. CFL igraće se od petka do nedjelje, a 9. rundu otvoriće duel ekipa koje se nalaze u potpuno različitom raspoloženju

Deveto kolo Telekom 1. CFL otvora duel u Golubovcima

Drugu sedmicu zaredom jedno kolo Telekom 1. CFL igraće se od petka do nedjelje, a 9. rundu otvoriće duel ekipa koje se nalaze u potpuno različitom raspoloženju.

Zeta, koja je zakucana za dno tabele, od 19 sati dočekuje Iskru, koja ove sezoneleti i nalazi se na drugom mjestu. Vukovi i dalječekaju prvi trijumf, a do sada su upisali samo dva remija.

– Čeka nas teška utakmica i veoma dobar i kvalitetan tim koji ove sezone igra odlično, istakao je vezista Zete Marko Burzanović.

Ipak…

– Igramo kod kuće i jednostavno moramo da osvajamo bodove i da se tako polako pomjerimo sa tog posljednjeg mjesta. Vjerujem da uz dobru igru i uz malo sreće možemo do pobjede, dodao je Burzanović.

Iskra je nakon poraza od lidera Sutjeske vezala tri pobjede, od vrha tabele je dijele četiri boda, ali svi u timu iz Danilovgrada znaju da danas neće biti lako.

– Da bismo pobijedili Zetu na njenom terenu, moramo da damo 100 odsto, moramo da damo maksimum i da budemo koncentrisani, mirni, strpljivi. To je jedini recept, jasan je Srđan Nikić, trener Iskre.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve