Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Zarubica očekuje pobjedu protiv Iskre

Ofanzivac Budućnosti Dejan Zarubica nada se novom dobrom rezultatu Budućnosti. Sa ulogom favorita izabranici Mladena Milinkovića izaći će na megdan Iskri, iako su na posljednjem gostovanju na stadionu “Braće Velašević” sredinom juna poraženi 4:1

Budućnost je u top formi, ruši sve pred sobom u domaćim takmičenjima, a šansu da naprave još jedan korak ka ovjeri jesenje titule, Podgoričani će imati sjutra u Danilovgradu.

Zarubica, Foto: Fkbuducnost.me

Ofanzivac Budućnosti Dejan Zarubica nada se novom dobrom rezultatu Budućnosti.

“Iskra ima iskusne igrače koji zaslužuju respekt, uvijek je teško igrati protiv njih, ali mislim da se mi pitamo. Zadovoljni smo sadašnjom situacijom, vratio nam se Petar Grbić, bićemo jači za njega i nadam se da ćemo da osvojimo tri boda – to je primarni cilj“, rekao je Zarubica za klupski sajt.

Sa ulogom favorita izabranici Mladena Milinkovića izaći će na megdan Iskri, iako su na posljednjem gostovanju na stadionu “Braće Velašević” sredinom juna poraženi 4:1.

“Sigurno je da nećemo odustajati od našeg fudbala i jakog presinga. Tražićemo našu igru, nećemo odustajati jer imamo vrhunski vezni red. Nadam se da ćemo iz utakmice sa Iskrom izaći kao pobjednici“, rekao je Dejan Zarubica.

Budućnost je u seriji od šest pobjeda u prvenstvu, a računajući posljednjih 13 utakmica, zvanični prvak pobijedio je u 12, uz remi sa Dečićem pod Goricom.

Iskra nije na nivou igara iz prošle sezone, ne zna za pobjedu u posljednja tri kola.

Susret će početi u 14 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve