Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska slavila na debiju Radovića

Na debiju šefa struke Miljana Radovića, nikšički sastav savladao je u gostima Zetu (1:0) i sa sedmog došao na četvrto mjesto Telekom 1. CFL

Sutjeska je konačno pobijedila u prvenstvu, poslije pet mečeva posta i otkaza Draganu Radojičiću.

Sutjeska, Foto: Pobjeda.me

Na debiju šefa struke Miljana Radovića, nikšički sastav savladao je u gostima Zetu (1:0) i sa sedmog došao na četvrto mjesto Telekom 1. CFL.

“Odigrali smo zrelo. Ono što smo željeli, a to su tri boda, uspjeli smo da osvojimo. Igrači su, i pored teških uslova za igru, odradili sve ono što smo se dogovorili i na kraju osvojili tri boda kojima smo izašli iz rezultatske krize”, rekao je Radović.

Milutin Osmajić bio je ključna figura u prvom poluvremenu. U šestom minutu je slabo reagovao na centaršut sa lijeve strane, u 31. njegov šut glavom odbranio je Radulović, da bi se u 37. upisao u strijelce. Prethodno je Ivan Vukčević prokockao veliku šansu u šesnaestercu Sutjeske, nakon čega je uslijedila kontra, dobar pas Branislava Jankovića za Osmajića i lob sa petnaestak metara za 1:0.

Zeta je prekinula niz od četiri meča bez poraza i primljenog gola, te uz dva oduzeta boda od strane Disciplinske komisije FSCG skliznula na sedmo mjesto.

“Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, ali iz te najbolje prilike koju smo imali primili smo gol. Sutjeska koja ima kvalitet greške ne prašta, a poslije vođstva je znala što hoće i što želi. Ova utakmica je za jaču analizu, ali se nadam da ćemo podići nivo forme u narednim mečevima”, rekao je trener Dejan Roganović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve