Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska rutinski protiv Rudara

Nikšićani su od početka meča imali kontrolu u svojim nogama i poveli već u 15. minutu golom Marka Vučića s bijele tačke. Igrao se 45. minut da bi Aleksa Marušić povisio vođstvo, a u 72. minutu Vučić zaključio ponovo s bijele tačke

Odigran je i posljednji meč 13. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Fudbaleri Sutjeske nijesu imali problema i rutinski su savladali Rudar kraj Bistrice 3:0.

Foto: Cdm.me

Nikšićani su od početka meča imali kontrolu u svojim nogama i poveli već u 15. minutu golom Marka Vučića s bijele tačke. Igrao se 45. minut da bi Aleksa Marušić povisio vođstvo, a u 72. minutu Vučić zaključio ponovo s bijele tačke.

Podsjetimo se, Budućnost je juče savladala Petrovac pod Goricom 3:0, Iskra je u derbiju kola bila bolja od Zete 3:1 u Lješkopolju, Podgorica je savladala Titograd na Starom aerodromu 1:2, a Grbalj je u Radanovićima remizirao protiv Koma 1:1.

Nakon 13. kola Budućnost je i dalje na vrhu s 29 bodova, po dva boda manje imaju Sutjeska i Iskra, a Zeta se zadržala na četvrtoj poziciji s 18 bodova. Podgorica je skočila na petu poziciju s 17. bodova, Titograd je pao na šestu s 15, a Kom je sedmi s 14, dok su u začelju Rudar s 13, Grbalj s devet i Petrovac s osam bodova.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

U narednom kolu Budućnost će u derbiju kola gostovati Zeti na Trešnjici, Sutjeska će gostovati Podgorici u Lješkopolju, a Rudar će ugostiti Iskru pod Golubinjom.

U preostala dva duela Kom će na Zlatici dočekati Titograd, a Petrovac će u derbiju začelja pod Malim brdom ugostiti Grbalj.

Foto: Printscreen/Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve