Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Rudar sa snijega gleda ka proljeću

Tridesetak santimetara bijelog prekrivača i temperaturni minus pod Golubinjom nijesu pokvarili raspoloženje trenera Vuka Bogavca koji je na prvom treningu imao 14 igrača. Kompletiranje ekipe očekuje se do ponedjeljka

Prava sniježna idila obilježilaje početak priprema fudbalera Rudara.

Tridesetak santimetara bijelog prekrivača i temperaturni minus pod Golubinjom nijesu pokvarili raspoloženje trenera Vuka Bogavca koji je na prvom treningu imao 14 igrača.

Kompletiranje ekipe očekuje se do ponedjeljka…

– Negdje mi je i drago što smo startovali u sniježnom ambijentu. Ovakvi uslovi odgovaraju tipu treninga koje sam planirao na startu. Nadam se da će nas vrijeme ubuduće poslužiti, kao i da ćemo očistiti teren za ono što slijedi. Dobra okolnost je što ovoga puta krećemo na vrijeme. Imaćemo dovoljan broj radnih dana i vjerujem spremno dočekati proljećnu polusezonu, rekao je Bogavac.

U klub se vratio najtrofejniji predsjednik Rudara Duško Šarić, koji je pozdravio fudbalere i stručni štab, uz poruku da će uraditi sve da finansijska
situacija bude bolja nego jesenas.

Pljevljake je napustio krilni napadač Miljan Vlaisavljević, a nova lica su Hrvoje Rizvanović iz Zete, te tandem omladinaca Budućnosti koji su stigli na pozajmicu golman Lazar Baltić i štoper Nikola Vukotić.

– Postoji interesovanje za nekoliko naših igrača, a od odlazaka zavise i dolasci. Prioritet nam je krilni napadač. U pregovorima smo sa jednim igračem koji je stranac, a nastupao je u Srbiji. Trebalo bi da se kompletiramo do odlaska na glavnu fazu priprema u Ulcinj. Planirano je da se na Primorje preselimo krajem mjeseca, poručio je Bogavac.

Rudar je završio jesen na osmom mjestu, u zoni baraža, sa 22 boda, koliko ima i sedmoplasirano Jezero.

Svaki bod u borbi za opstanak biće veliki.

– Završili smo prvi dio prvenstva sa tri vezane pobjede. Lijepo bi bilo da u tom stilu i započnemo proljeće. Čeka nas neizvjesna trka, zahtjevnija nego jesenas, ali vjerujemo u opstanak, zaključio je Bogavac.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve