Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Romantičari razbili maler i najavili bolje dane

I, baš u trenutku najvećeg moranja i pritiska, Titograd je napravio reakciju-golom Marka Mrvaljevića. Izabranici Nikole Rakojević stigli su do prvog trijumfa u sezoni i tek druge pobjede u 2020. godini, a prve nakon trijumfa protiv Iskre 21. juna

Fudbaleri OFK Titograd odavno čekaju pobjedu, kako bi najavili izlaz iz krize. Dobre partije protiv Petrovca, Budućnosti i Iskre nijesu valorizovane na pravi način, stigao je poraz i od Jezera u posljednjim trenucima, pa “romantičari” protiv Zete nijesu imali mnogo opcija gdje je pobjeda bila prijeko potrebna.

Petrovac i Titograd, Foto: Pobjeda.me

I, baš u trenutku najvećeg moranja i pritiska, Titograd je napravio reakciju-golom Marka Mrvaljevića. Izabranici Nikole Rakojević stigli su do prvog trijumfa u sezoni i tek druge pobjede u 2020. godini, a prve nakon trijumfa protiv Iskre 21. juna.

“Ovo je bila jako teška utakmica. Znali smo da nas čeka težak posao, jer je Zeta jako neugodna ekipa, koja je dobila dodatno samopouzdanje nakon dobrih rezultata protiv Sutjeske i Podgorice. Ali konačno smo stigli do pobjede, koja nam mnogo znači nakon loše serije”, kazao je mladi napadač Titograda Marko Mrvaljević.

Mladi centarfor, koji je došao iz Budućnosti, dobio je povjerenje Nikole Rakojević, a protiv Zete već je stigao do trećeg ovosezonskog gola u debitantskom nastupu u elitnom rangu.

“Drago mi je da sam uspio da budem strijelac i eto na kraju da odlučim meč. Ali ovo je pobjeda cijele ekipe. To je tako u fudbalu, uvijek se neko izdvoji, a ovog puta sam to bio ja, ali to je manje bitno, najvažniji su bodovi”, skroman je Mrvaljević.

Titograd pred pauzu čeka teško gostovanje Dečiću, a ostaje da se vidi kako će “romantičari” odreagovati nakon prve pobjede.

“Iskreno se nadam da ćemo sada krenuti u pozitivnu seriju. Dugo smo čekali na pobjedu, a sada, kada se vratilo poljuljano samopouzdanje, vjerujem da možemo prikazati još više. Naravno, svjesni smo da neće biti lako, jer nas čeka serija teških mečeva, počev već od duela sa Dečićem u Tuzima”, naglasio je Mrvaljević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve