Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Remi Iskre i Zete u Golubovcima, Titograd u nadoknadi iščupao bod

Fudbaleri Iskre su u derbiju kola remizirali protiv Zete na Trešnjici 1:1 i došli na tri boda zaostatka od drugoplasirane Sutjeske

Odigrana su i posljednja dva meča 22. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Iskra, Foto: CG-fudbal.com

Fudbaleri Iskre su u derbiju kola remizirali protiv Zete na Trešnjici 1:1 i došli na tri boda zaostatka od drugoplasirane Sutjeske. Ivan Vuković je donio vođstvo Danilovgrađanima u 30. minutu, da bi u 80 minutu meča donio bod Golubovčanima.

Titograd je za dlaku izbjegao poraz u Lješkopolju. “Romantičari” su remizirali protiv Podgorice 1:1 golom Admira Adrovića u 92. minutu, nakon što su Lješkopoljci čuvali prednost od 41. minuta golom Šalete Kordića.

Podsjetimo se, Sutjeska je danas pretrpjela težak poraz od Rudara pod Golubinjom 5:1, što je Budućnost iskoristila i slavila protiv Petrovca pod Malim brdom 0:1, dok je Grbalj savladao Kom na Zlatici 0:1.

Nakon 22. kola Budućnost ima 51 bod, čak 11 više od Sutjeske i 14 od Iskre. Zeta je i dalje četvrta s 30 bodova, koliko ima i Rudar, Podgorica je šesta s 29, a Titograd sedmi s 22 boda, dok u začelju Petrovac ima 22, Kom 19 i Grbalj 17 bodova.

U narednom kolu Budućnost će igrati derbi pod Goricom protiv Zete, Sutjeska će ugostiti Podgoricu kraj Bistrice, a Iskra će na megdan izaći Rudaru na stadionu Braće Velešević.

U posljednja dva meča Grbalj će u Radanovićima dočekati Petrovac, a Titograd će ugostiti Kom na Starom aerodromu.

Foto: Printscreen/Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve