Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Raičević vodi romantičare protiv Podgorice, povjerenje Petroviću?

S obzirom na to da trenutno ima Uefinu ''A'' licencu, Raičević može da bude šef stručnog štaba samo privremeno, odnosno po pravilima klub je dužan u narednih 15 dana da imenuje trenera sa ''Pro'' licencom

Mirko Raičević, dugogodišnji kapiten Titograda, koji je ove sezone i u ulozi pomoćnog trenera, vodiće ”romantičare” u gradskom derbiju protiv Podgorice, koji se igra već u srijedu.

S obzirom na to da trenutno ima Uefinu ”A” licencu, Raičević može da bude šef stručnog štaba samo privremeno, odnosno po pravilima klub je dužan u narednih 15 dana da imenuje trenera sa ”Pro” licencom.

S obzirom na tešku situaciju u klubu, ali i na veliku rezultatsku krizu, kako nezvanično saznajemo, nije nemoguće da Titograd do kraja sezone ne angažuje novog kormilara, već da rješenje nađe u sopstvenom kadru.

Rješenje bi bio Gavrilo Petrović, koji ima ”Pro” licencu, a koji vodi omladinski tim Titograda, upravo sa Raičevićem, koji je i direktor omladinske škole u klubu sa Starog aerodroma.

Odlaskom Nikole Rakojevića ”trenerska vrteška” opet se zavrtjela. Rakojević je vodio Titograd na 23 prvoligaške utakmice, a pod njegovim vođstvom ”romantičari” su ostvarili po pet pobjeda i pet remija, te 13 poraza.

Rakojević je, inače, naslijedio Zorana Govedaricu, koji je Titograd preuzeo 18. novembra 2019. godine od Dragoljuba Đuretića.

Prije Đuretića za samo dvije godine na klupi tima sa Starog aerodroma bili su Dejan Vukićević, Branko Smiljanić, Vesko Stešević, Aleksandar Miljenović, Igor Pamić, Edis Mulalić, te Peter Pakult.

Međutim, ako se zna da je OFK Titograd, pretposljednji na tabeli, sa tri boda više od Petrovca, a daleko od bezbjedne zone, jasno je da ga čeka teška borba za baraž. Pitanje je samo ako dođe do baraža, da li će opet Titograd biti miljenik sreće…

Titograd je u posljednjih pet kola osvojio bod, bez postignutog je gola, a i u naredna dva kola biće domaćin (prvo Podgorici, a zatim Rudaru).

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve