Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Podgorica i Dečić nastavljaju niz

Podgorica na svojoj DG areni dočekuje Jezero. “Žuti” tim Milorada Pekovića ima namjeru da ostane neporažen, da sačuva lidersku poziciju i da se vrati pobjedama nakon remija sa Iskrom prethodnog vikenda. Učenicima Milije Savovića je namijenjena uloga izazivača iz koje su najopasniji, a sigurno je da Plavljani vezali dva remija, pa poraz žele makar bod nakon što su poraženi od Sutjeske minule nedjelje

Dva najprijatnija iznenađenja Telekom 1. CFL na početku sezone Podgorica i Dečić žele da nastave svoj niz i u 5. kolu domaćeg šampionata koje je na programu danas.

FK Podgorica, Foto: Dnevne novine

Podgorica na svojoj DG areni dočekuje Jezero. “Žuti” tim Milorada Pekovića ima namjeru da ostane neporažen, da sačuva lidersku poziciju i da se vrati pobjedama nakon remija sa Iskrom prethodnog vikenda.

Učenicima Milije Savovića je namijenjena uloga izazivača iz koje su najopasniji, a sigurno je da Plavljani vezali dva remija, pa poraz žele makar bod nakon što su poraženi od Sutjeske minule nedjelje.

I Dečić želi da ostane neporažen, ali i da bude jedini tim koji je sačuvao svoju mrežu u petoj rundi od starta sezone: ekipa Edisa Mulalića pod reflektorima u Tuzima (nedjelja, 20.00) napada Rudar, tim koji je dobro krenuo, ali je u srijedu poklekao u Golubovcima protiv Zete. Međutim, “rudari” imaju čvrst stav, tako da nas čeka tvrda utakmica na Tuškom polju.

Okršaj Sutjeske i Zete je ranijih godina bio poslastica i derbi. Međutim, skroman početak “vukova” daje apsolutnu ulogu “plavo-bijelima” kraj Bistrice – Sutjeska napada Zetu u nedjelju od 18.00 časova, Nikšićani su vezali dva trijumfa u prvenstvu, dok su se Golubovčani probudili u odloženoj utakmici 3. kola, koja je bila na programu u srijedu savladavši Rudar.

A super uzbudljiva utakmica nas čeka na Starom aerodromu OFK Titograd gosti Iskru (nedjelja, 20.00), a i jedan i drugi tim su u situaciji ‘biti ili ne biti’ uprkos tome što je tek početak sezone u pitanju. “Romantičari” su od mogućih 12 bodova osvojili samo jedan i nalaze se na posljednjem mjestu na tabeli, dok su Danilovgrađani uzeli pet, ali se nalaze u seriji od tri utakmice bez pobjede u prvenstvu dva remija i poraz.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve