Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Titograd preokrenuo protiv Koma, Podgorica iznenadila Sutjesku kraj Bistrice

Posljednji meč koji je ujedno i derbi kola pod Goricom između Budućnosti i Zete  zakazan je za sjutra s početkom od 19 časova

Odigrane su tri utakmice petog kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. Petrovac je u Radanovićima savladao Grbalj 1:2 i prekinuo seriju od tri poraza zaredom.

Foto: Ofktitograd.me

“Nebesko plavi” su odmah nametnuli svoj ritam i već u petom minutu preko brzonogog vežnjaka Rija Tačibane stekli prednost. Igrao se 76. minut i Petrovčani su udvostručili prednost preko Borisa Kopitovića da bi samo tri minuta kasnije Grbalj uzvratio golom Bobana Đorđevića ali nedovoljno da se izbjegne poraz.

U drugom duelu na stadionu braće Velešević Iskra je nastavila sa sjajnim partijama i savladala Rudar 2:0. Danilovgrađani su poveli u trećem minutu nadoknade u prvom poluvremenu preko Luke Maleševića, da bi konačan ishod postavili u 79. minutu preko Vladislava Rogošića.

U uzbudljivom derbiju kraj Bistrice koji se igrao od 18:30 Podgorica je iznenadila Sutjesku  i savladala je 1:2. Lješkopoljci su poveli golom Jovana Vujović u 20. minutu meča a Nikšićani su odgovorili golom Andrije Marušića u 77. minutu, a samo pet minuta kasnije Podgorica postiže novi pogodak preko Luke Maraša za prekid serije Sutjeske bez poraza.

Zanimljiv meč s puno golova viđen je od 20:30 na Starom aerodromu gdje je Titograd savladao Kom 3:1 nakon preokreta. Zlatičani su poveli golom Gorana Vujovića u 20. minutu, ali vođstvo je kratko trajalo i već osam minuta kasnije “romantičari” poravnavaju, da bi u 34. minutu napravili totalni preokret. Tu Titograd nije stao i već četiri minuta nakon pauze zaključuju meč u svoju korist

Foto: Rezultati.com

Posljednji meč koji je ujedno i derbi kola pod Goricom između Budućnosti i Zete  zakazan je za sjutra s početkom od 19 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve