Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost kraj Bistrice preuzela vrh, Petrovac iznenadio Iskru

U derbiju kola kraj Bistrice Budućnost je savladala Sutjesku 0:2, golovima Igora Ivanovića u 23. i Dušana Stojiljkovića u 94. minutu meča i vratila se na vrh tabele uz bod viška u odnosu na Nikšićane i meč manje

Nakon četvrtifnalnih mečeva u kupu, nastavlja se s 17. kolom Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Foto: FSCG.me

Fudbaleri Petrovca su napravili veliko iznenađenje i savladali Iskru u Beranama 1:2. “Nebesko plavi” su poveli golovima Borisa Kopitovića u 50. i 81. minutu, da bi utješni pogodak za Danilovgrađane postigao Bogdan Mandić u 94. minutu meča.

U dramatičnom meču s puno golova Rudar je upisao važnu pobjedu i savladao Kom pod Golubinjom 3:2. Pljevljaci su poveli već u desetom minutu golom Marka Krasića iz odbijanca nakon što je Velizar Janketić prethodno propustio šansu s bijele tačke, da bi se potom iskupio golom u 19. minutu. “Zlatičani” su ublažili prednost Pljevljaka u 24. minutu preko Miloša Radulovića, da bi u 34. minutu Rudar opet propustio priliku s bijele tačke preko Vula Vujačića, a Faria u prvom minutu nadoknade uvećao prednost. Igrao se 52. minut da bi Nedeljko Vlahović postigao pogodak za Kom, ali nedovoljno da se izbjegne poraz na kraju.

U derbiju kola kraj Bistrice Budućnost je savladala Sutjesku 0:2, golovima Igora Ivanovića u 23. i Dušana Stojiljkovića u 94. minutu meča i vratila se na vrh tabele uz bod viška u odnosu na Nikšićane i meč manje.

I Titograd je prekinuo seriju loših rezultata pobjedivši Grbalj 1:0 na Starom aerodromu, golom Luke Merdovića u šestom minutu meča.

U posljednjem meču Podgorica je priredila iznenađenje i savladala Zetu u Lješkopolju 2:0, golovima u Nikole Vujinovića 72. i Balše Sekulića u 78. minutu meča.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

Nakon 17. kola Budućnost se vratila na vrh tabele s 35 bodova uz meč manje, bod manje ima Sutjeska, a tri Iskra. Zeta je i dalje četvrta s 25, bod manje ima Podgorica, Titograd je šesti 21, Rudar sedmi s 18, a u začelju su Petrovac s 17, Kom s 15 i Grbalj s devet uz meč manje.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

U narednom kolu koji se igra već u četvrtak u novom derbiju kola Budućnost će dočekati Iskru pod Goricom, Sutjeska će gostovati Grblju u Radanovićima, a Zeta će na Trešnjici ugostiti Titograd.

U posljednja dva meča Petrovac će na Malom brdu dočekati Rudar, a Podgorica će gostovati Komu na Zlatici.

Foto: Printscreen/Fscg.me

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve