Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Perović blizu Iskre

Dvadeset četvorogodišnji ofanzivac je pod ugovorom sa slovenačkom Olimpijom, ali jesenas nije odigrao nijednu ligašku utakmicu u dresu zmajčeka. Ljubljančani su spremni za opciju pozajmice do ljeta, a tu mogućnost želi da iskoristi danilovgradski prvoligaš koji juri Evropu preko prvenstva i Kupa

Iskra bi mogla da dobije veliko pojačanje u napadu – rukovodstvo kluba je u poodmaklim pregovorima sa Mihailom Perovićem.

Dvadeset četvorogodišnji ofanzivac je pod ugovorom sa slovenačkom Olimpijom, ali jesenas nije odigrao nijednu ligašku utakmicu u dresu ”zmajčeka”.

Ljubljančani su spremni za opciju pozajmice do ljeta, a tu mogućnost želi da iskoristi danilovgradski prvoligaš koji juri Evropu preko prvenstva i Kupa.

Perović je pristao da se priključi ”crveno-bijelima”, a to bi trebalo da se dogodi nakon što klubovi potpišu uslove privremene saradnje.

Nekadašnji član naših mlađih reprezentativnih selekcija na taj način bi se vratio u crnogorski fudbal, gdje je svojevremeno prošao mlađe kategorije Budućnosti, a kasnije bio prvotimac podgoričkog tima.

Perović je nastupao za mađarski Ujpešt, igrao za beogradski Voždovac, da bi godinu i po proveo u ”plavo-bijelom” dresu.

Iz Telekom 1. CFL realizovao je transfer u Ukrajinu, tačnije u – Zoriju, a odatle se preselio na ”Stožice”.

Za Olimpiju je prošle sezone upisao osam nastupa i postigao dva gola.

Iskra se trenutno nalazi na priprema u Medulinu.

Danilovgradsku ekipu napustili su Ilija Radunović, Goran Milojko i Bogdan Milić, a nova lica su Periša Pešukić, Damir Kojašević i Vlado Gajić.

Izabranici Srđana Nikića zimuju na petoj poziciji sa 29 bodova, jedan manje od zone koja vodi na ino scenu, a na proljeće će biti i akteri polufinala Kupa.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve