Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Ostaje žal, ali sada je fokus na Podgoricu

Nikšićani nakon 24 odigrana kola imaju 39 bodova i zauzimaju treću poziciju na tabeli

Fudbaleri Sutjeske posustali su u posljednja dva susreta, izostale su pobjede, ali su i dalje u odličnoj formi, iako na trećoj poziciji.

Nije ih zadovoljio ni remi minulog vikenda s Rudarom, a i kako bi kad su vodili u prvom poluvremenu i samo ih je jedna greška koštala dva boda. U nastavku je trener Miljan Radović razigrao svoj tim, šanse su se ređale, ali je golman Pljevljaka Baltić bio nesavladiv do samog kraja.

Strijelac vodećeg pogotka za „plavo-bijele“ bio je mlađani Igor Pajović. To je još jedan od omladinaca koji se, uz Janjića, Dubljevića, Bojovića i Vukovića sve ozbiljnije nameće strategu Radoviću.

Pajović iskreno žali što nijesu svoju nadmoć ovjerili osvajanjem sva tri boda, ali i priznaje i da je najvažnije to što igraju standardno na zavidnom nivou.

“Igrali smo dobro, poveli na vrijeme, stvarali lijepe prilike, ali ponovo nam se desilo da početkom nastavka napravimo propust i dozvolimo protivniku da izjednači. Ako bi realno analizirali kompletan meč došli bi do zaključka da je to bila i jedina njihova šansa vrijedna pomena. U završnici meča nijesmo imali sreće, mada treba priznati i da je njihov golman bio odličan. Sad se okrećemo meču s Podgoricom i vjerujem da se vraćamo na pobjednički kolosijek. Znamo koliko bi nam značila još tri boda pred prvenstvenu pauzu, a onda ćemo dobiti priliku i da se dodatno konsolidujemo, osvježimo i da se moji saigrači koji su povrijeđeni oporave”, riječi su veziste Sutjeske Igora Pajovića.

Nikšićani nakon 24 odigrana kola imaju 39 bodova i zauzimaju treću poziciju na tabeli.

Marko Ćetković već danima samo misli na Podgoricu, a siguran je da će Sutjeska slaviti narednog vikenda.

– Kvalitetnija smo ekipa od Podgorice, realno, ali to ništa ne znači. Bolji smo i od Rudara i odigrali smo bolje od njih, ali nijesmo slavili. Ipak, favoriti smo u predstojećem susretu i jasno je da, ukoliko ponovimo igru kao protiv Pljevljaka da bodovi ostaju u Nikšić. Igramo napadački fudbal, s presingom i to nam, očigledno, donosi dobre rezultate. Vjerujem da je ova ekipa spremna da osvoji još mnogo bodova”, riječi su Ćetkovića.

Nemaju ”plavo-bijeli” problema s kartonima, ali nijesu baš svi u dobroj formi. Pitanje je da li će narednog vikenda na golu biti Giljen, ali i Osmajić koji je zbog povrede napustio i meč s Pljevljacima. Ipak, Radović na raspolaganju ima adekvatne zamjene i za očekivati je da Sutjeska odigra još jednu dobru partiju u nizu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve