Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Karamanaga potpisao stipendijski ugovor sa šampionom

Nakon što je u decembru potpisano šest stipendijskih ugovora čime se došlo od brojku od 15 talentovane djece pod ugovorom, sada je stigao još jedan paraf. Edin Karamanaga se obavezao na trogodišnju saradnju sa ''plavima''

Omladinska škola FK Budućnost je u 2021. godinu ušla na sličan način kao što je ispraćena prethodna – brigom o svojim najtalentovanijih đacima.

Nakon što je u decembru potpisano šest stipendijskih ugovora čime se došlo od brojku od 15 talentovane djece pod ugovorom, sada je stigao još jedan paraf.

Edin Karamanaga se obavezao na trogodišnju saradnju sa ”plavima”.

– Za mene, kao mladića iz jednog malog grada kao što je Ulcinj, je veliki uspjeh da potpišem ugovor sa klubom kakav je Budućnost, koji ima veliku tradiciju u fudbalu, rekao je Karamanaga, koji nije skrivao da je postojala određena doza treme…

– Potpis za Budućnost predstavlja veću odgovornost, samim tim što sam mojim radom i igrama zaslužio ugovor i nametnuo se kao projekat kluba. Sada treba još više da radim i još bolje da igram kako bih opravdao očekivanja.

Edin je rođen 2004. godine, igra za kadete i za omladince, a najbolje se snalazi na poziciji krila.

– Osjećam se fantastično, jer klub ima sjajne uslove, svi treneri se trude oko nas mladih, a sa novim direktorom mislim da ćemo još više da napredujemo i da ćemo biti ravnopravni sa evropskim klubovima, poručio je Karamanaga, koji je potpisao ugovor u društvu direktora omladinske škole Petra Grbića i koordinatora za mlađe selekcije Nikole Vukčevića.

Novi stipendista “plavih” kao i svi klinci ima velike snove…

– Moji su planovi da zaigram za prvi tim Budućnosti kao standardan prvotimac i da dam maksimalan doprinos klubu na svim poljima. Životna želja mi je da igram Ligu šampiona, a kad još malo ojačam da zaigram za neki od najboljih klubova u Evropi.

Karamanaga zna da do najveće scene može doći samo – velikim radom.

– Fokusiran sam samo na Budućnost i moje saigrače. Sjajna atmosfera lada u klubu, svi se slažemo odlično, treneri odlično rade sa nama, tako da je na nama mlađima da napredujemo iz dana u dan, jasan je 16-godišnji krilni fudbaler.

– Želim da se zahvalim svim trenerima iz ulcinjskog Otranta, gdje sam od svoje šeste godine počeo da se bavim fudbalom. Naravno, hvala svima iz Budućnosti, a posebno trenerima koji su me do sada vodili Srđanu Radonjiću i Željku Ćetkoviću koji su vjerovali u mene bezrezevno u svakom trenutku, poručio je na kraju Edin Karamanaga.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve