Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Jezero na krilima Osmajlića prikovalo Titograd na dnu tabele

Pobjedonosni gol postigao je Božo Osmajlić u 88. minutu, nakon akcije u kojoj se golman gostiju Spasojević našao kao na strelištu. Prvi pokušaj Radenovića iz izgledne pozicije je izblokiran, njegov drugi šut obranio je čuvar mreže OFK Titograda, ali ne i rezantan udarac Osmajlića, koji je pogodio sa lijeve strane iz trećeg šuta njegovog tima u samo nekoliko sekundi

OFK Titograd je ostao prikovan za dno tabele nakon šestog kola. Bolje od “romantičara” na neutralnom terenu u Beranama bilo je Jezero koje  je slavilo minimalnim rezultatom 1:0.

Rudar-Jezero, Foto: FSCG

Pobjedonosni gol postigao je Božo Osmajlić u 88. minutu, nakon akcije u kojoj se golman gostiju Spasojević našao kao na strelištu.

Prvi pokušaj Radenovića iz izgledne pozicije je izblokiran, njegov drugi šut obranio je čuvar mreže OFK Titograda, ali ne i rezantan udarac Osmajlića, koji je pogodio sa lijeve strane iz trećeg šuta njegovog tima u samo nekoliko sekundi.

Jezero je prekinulo seriju od dva vezana poraza i sada ima osam bodova u šest kola, a tim Milije Savovića zabilježio je drugu pobjedu.

Na Gradskom stadionu u Beranama gledana je nezanimljiva fudbalska predstava – bilo je pokušaja, opasnosti pred oba gola, ali ne i izrazitih prilika.

Jezero je pojačalo ritam u finišu, i kao nagrada stigao je gol Osmajlića.

Ekipa Nikole Rakojevića je ostala posljednja na tabeli, bez pobjede, sa samo dva osvojena boda…

Sjutra se igraju preostale utakmice šestog kola.

Rudar u 17 časova dočekuje Budućnost, sat kasnije igraju Dečić – Sutjeska i Iskra – Petrovac, dok u 19 počinje duel na Trešnjici između Zete i lidera Podgorice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve