Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Iskra u Tivtu napunila baterije

Crveno-bijeli'' su proveli deset dana u Tivtu i vratili se na stadion ''Braća Velašević'' gdje će do 19. februara na vještačkoj podlozi brusiti formu za nastavak šampionata

Iskra je nakon prvih kondicionih treninga u Danilovgradu uspješno završila i drugu fazu priprema na obali mora.

”Crveno-bijeli” su proveli deset dana u Tivtu i vratili se na stadion ”Braća Velašević” gdje će do 19. februara na vještačkoj podlozi brusiti formu za nastavak šampionata.

U međuvremenu su izabranici Aleksandra Nedovića odigrali četiri prijateljske utakmice od kojih su tri riješili u svoju korist, a jednu remizirali.

– Potpuno sam zadovoljan odnosom potencijalnih prvotimaca prema obavezama na terenu i prema klubu uopšte. Posebno me raduje što su se novajlije Đokić, Vuković, Bakrač i Stojanović odlično uklopili u novu sredinu. Iz dana u dan je sve žešća konkurencija na svim pozicijama u timu. Mislim da ćemo spremno dočekati premijeru sa Dečićem, uvjeren je Nedović.

Strateg Iskre kaže da su njegovi izabranici bili na visini zadatka u svim kontrolnim susretima, ali da statistika ne smije da zavara, jer su zvanični okršaji ipak nešto drugo.

– Znatno smo popravili efikasnost, što svakako imponuje jer se samo pogađanjem protivničke mreže mogu osvajati bodovi. Zato ne krijemo već oprobanu strategiju da je napad najbolja odbrana i da će nam se taktika zasnivati na ofanzivnoj igri i kući i na strani. Naš cilj je da i ovu takmičarsku sezonu završimo na onom mjestu na tabeli koje garantuje plasman u Evropu, jasan je Nedović, koji takođe za taj poduhvat vidi šansu i u nacionalnom Kupu, s obzirom na to da je Iskra stigla do polufinala.

Generalnu probu pred nastavak prvenstva Danilovgrađani će imati 12. februara, kada će na matičnom stadionu odmjeriti snage sa Drezgom iz Pipera.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve