Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Iskra preokretom do pobjede

Iako su gosti prvi stigli do vođstva, izabranici Aleksandra Nedovića su smogli snage da preokrenu rezultat i zasluženo ostvare pobjedu protiv neugodnog protivnika koji je i juče pokazao da nije slučajno na drugoj poziciji, na kojoj ima četiri boda više od jučerašnjeg rivala

Iskra je na proljećnoj premijeri osvojila tri dragocjena boda i revanširala se Dečiću za poraz u Tuzima.

Iako su gosti prvi stigli do vođstva, izabranici Aleksandra Nedovića su smogli snage da preokrenu rezultat i zasluženo ostvare pobjedu protiv neugodnog protivnika koji je i juče pokazao da nije slučajno na drugoj poziciji, na kojoj ima četiri boda više od jučerašnjeg rivala.

– Pokazali smo karakter i stav kada je najpotrebnije. Nije lako preokrenuti rezultat, naročito protiv Dečića. Ovoga puta smo potvrdili psihičku spremnost i ovjerili samopouzdanje, što će nam mnogo značiti u nastavku šampionata. Vjerujem da će i forma postepeno rasti i da ćemo za pet-šest utakmica biti na onom nivou koji će nas motivisati u borbi za visok plasman. Posebno me raduje što su se i novalije, bez obzira na kratak period priprema, dobro uklopile u novu sredinu, rekao je trener Iskre Aleksandar Nedović.

Dečiću, koji je imao inicijativu u finišu meča, jučerašnji poraz bio je prvi na gostovanjima u Telekom 1. CFL ove sezone.

– U prvom poluvremenu igra oba tima bila je katastrofalna, za razliku od drugog kada je bila kao za udžbenike. Izgubili smo zbog konfuzije u presudnim momentima, što nam se više ne smije ponoviti. Igračima ne mogu ništa prigovoriti i čestitam im na zalaganju, istakao je trener Edis Mulalić.

Susret u Danilovgradu posmatrao je i selektor naše reprezentacije Miodrag Radulović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve