Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Iskra izbila na čelo, Petrovac preokrenuo protiv Titograda

Fudbaleri Iskre su izbili na čelnu poziciju nakon što su na stadionu braće Velešević savladali Podgoricu 2:1, nakon što je zbog loših vremenskih uslova, meč Budućnosti protiv Grblja u Radanovićima odložen

Nastavlja se domaći šampionat i danas su na programu mečevi 15. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Foto: CG-fudbal.com

Fudbaleri Iskre trenutno su izbili na čelnu poziciju nakon što su na stadionu braće Velešević savladali Podgoricu 2:1, nakon što je zbog loših vremenskih uslova, meč Budućnosti protiv Grblja u Radanovićima odložen. Nikola Karakljajić  je u 44. minutu meča donio vođstvo Danilovgrađanima, da bi Nikola Kumburović nespretnom reakcijom u 82. minutu zabio autogol za poravnanje. Igrao se 93. minut da bi Đurišić s bijele tačke donio novo vođstvo Iskre koje se ispostavilo kao krajnji rezultat.

Zeta nije nastavila u pobjedničkom duhu i nakon što je u prošlom kolu savladala Budućnost 2:1 na Topolici, remizirala je pod Golubinjom protiv Rudara 1:1. Pljevljaci su poveli u šestom minutu preko Vula Vujačića, da bi samo šest minuta kasnije Aleks Jamoa donio remi Golubovčanima.

Petrovac je priredio prijatno iznenađenje i nakon preokreta savladao Titograd na Starom aerodromu 1:2. “Romantičari” su brzo došli do vođstva i već u četvrtom minutu preko Vojina Pavlovića stekli vođstvo. Igrao se 47. minut da bi Miloš Kalezić poravnao, a u 63. minutu Halil Muramović napravio totalni preokret za “nebesko plave”.

U posljednjem meču koji je zakazan za sjutra Sutjeska će kraj Bistrice ugostiti Kom sa početkom u 13 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve