Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Duel komšija na Trešnjici, četvorica igrača Zete pozitivni na Covid 19

Uprkos pauzi, ,,vukovi“ i dalje imaju kadrovskih problema, pa će Roganović večeras (20.00) u komšijskom okršaju sa Dečićem morati da izvede oslabljen sastav

Zeta je loše otvorila novu sezonu na domaćoj sceni, u dva meča – protiv Iskre i Jezera – osvojila samo bod (duel sa Rudarom odgođen), a u avgustu je završila i nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Milić, Foto: Pobjeda.me

“Jedva smo čekali pauzu zbog obaveza reprezentacije kako bismo podigli nivo fizičke spreme i uigranosti. To nam je bilo prijeko potrebno jer smo imali i dosta rovitih i igrača koji su nam se kasnije pridužili”, rekao je trener Dejan Roganović.

Uprkos pauzi, ,,vukovi“ i dalje imaju kadrovskih problema, pa će Roganović večeras (20.00) u komšijskom okršaju sa Dečićem morati da izvede oslabljen sastav.

“Nijesu ni nas zaobišli problemi usljed pogoršane epidemiološke situacije. Imamo četiri igrača inficiranih virusom kovid-19, uz to Janko Simović mora da odradi kaznu zbog kartona iz prošle sezone, dok Denis Alfonso Sopo nije sa nama čekajući potrebnu papirologiju da bi mogao da nastupa u Evropi. Borimo se sa svim problemima i vjerujem da će se na kraju sve dobro završiti”, naveo je Roganović.

Dečić je pokazao na otvaranju sezone da neće igrati epizodnu ulogu, već da iako je tek ušao iz Druge lige ima tim, koji može mnogo. Da je spreman zaista za velike stvari Dečić želi da pokaže i danas na gostovanju komšijama, ekipi Zete.

“Zeta je uvijek neugodan rival. Sigurno da nas čeka težak posao, protiv ekipe koja zna da igra na rezultat i protiv koje nikada nije lako igrati, posebno ne u Golubovcima”, kazao je Ivan Mijušković, vezista Dečića.

Tuzani su u prvih tri kola osvojili pet bodova, poput lidera, ekipe Podgorice, tim su koji u tri kola nije primio gol, a pauza u prvenstvu možda i nije došla u pravi čas, ali se u redovima Dečića nadaju da će nastaviti sa dobrom serijom.

“Pauza je vjerovatno više obradovala Zetu, nego nas. Sigurno je da su se konsolidovali nakon pauze, nastupa u Evropi i malo jačeg rasporeda. Naše prvenstvo je postalo zanimljivo, svako svakoga može da dobije, tako da se nadamo uzbudljivoj utakmici u kojoj naravno vidimo svoju šansu”, naglasio je Mijušković.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve