Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Dečić potvrdu forme traži u Beranama

Trener Plavljana Milija Savović vjeruje da će njegov tim biti prvi u ligi koji je savladao Dečić, trenutno drugoplasirani tim na tabeli

Može li Jezero da uradi ono što nije niko od početka sezone?

Rudović, Foto: Pobjeda.me

Trener Plavljana Milija Savović vjeruje da će njegov tim biti prvi u ligi koji je savladao Dečić, trenutno drugoplasirani tim na tabeli.

“Ovo je meč iz kategorije najtežih. Igramo protiv rivala koji je zasluženo u vrhu tabele, pokazao se kao organizovana ekipa, sa karakterom i vjerom u sebe. Dečić nijednom nije poražen, a dovoljno govori i to što je uzeo bod protiv Budućnosti iako je gubio sa dva gola razlike pod Goricom. Ipak, imamo svoje adute. Spremni smo i smatram da možemo do pobjede. To nam je cilj u ovoj utakmici”, rekao je Savović.

Što može da presudi?

“Sve zavisi u kako će se razvijati duel. Mnogo je stvari koje mogu da odluče. Biće tvrdo i neizvjesno, na čekanje greške. Nadam se da ćemo ih mi svesti na minimum, a da ćemo iskoristiti neki od kikseva protivnika”, odgovorio je strateg Plavljana koji dočekuju Dečić na Gradskom stadionu u Beranama.

Dečić je protiv Iskre uspio da zadrži dobar niz i ,,preživi” još jedan derbi. Međutim, vremena za slavlje nije bilo. Tuzani su se okrenuli odmah gostovanju Jezeru, timu sa kojem su prošle godine u ovo vrijeme vodili bitku kroz Drugu ligu. Ali, u ekipi Dečića cijene Plavljane, pa sa dosta opreza očekuju ovaj duel.

“Ekipu Jezera poznajemo odlično. Radi se o čvrstoj ekipi, koja je dobro otvorila sezonu, mnoge možda i iznenadila, tako da očekujem dobru, zanimljivu i tešku utakmicu”, kazao je Anđelo Rudović, sjajni ofanzivac Tuzana.

Dečić je najefikasnija ekipa u ligi, ali je Jezero nakon Tuzana tim sa najboljom odbranom u ligi, pa je jasno da se očekuje neizvjestan duel.

“Različite ambicije dva kluba koja će ići na pobjedu. Jezero jeste obično fokusirano na odbranu, u kojoj djeluju zaista neprelazno, ali sigurno da će pokušati da dođu do trijumfa. Međutim, nemamo šta da izgubimo. Pokazali smo da možemo da igramo sa svima, tako da i u Berane odlazimo da igramo fudbal i naravno da pokušamo da nastavimo pozitivnu seriju i potvrdimo da smo u dobroj formi”, dodao je Rudović.

Meč počinje u 14 časova.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve