Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Dacić iz Norveške u Iskru

Radi se o izuzetno talentovanom mladiću koji već dvije decenije sa roditeljima živi u Norveškoj i brani boje Valerenge. Slijedi par dana probe i onda ćemo razgovarati o eventualnom angažmanu

Tehnički direktor Iskre Srđan Blažić juče je na podgoričkom aerodromu dočekao potencijalnog prvotimca danilovgradskog prvoligaša Aldina Dacića.

Radi se o izuzetno talentovanom mladiću koji već dvije decenije sa roditeljima živi u Norveškoj i brani boje Valerenge. Slijedi par dana probe i onda ćemo razgovarati o eventualnom angažmanu.

Iskreno se nadam da postoji želja i volja sa obje strane da nađemo zajednički jezik. Aldin je dijete jednog od najtrofejnijih norveških klubova i prošao je njihovu školu fudbala u svim kategorijama od najmlađih do seniorskog sastava.

Aldin igra na poziciji zadnjeg veznog, ali s obzirom na potencijal koji posjeduje može pokrivati i neka druga mjesta u timunije štedio komplimente Blažić na račun fizičkih predispozicija odličnog studenta informacionih tehnologija i naglasio da je on svojevremeno bio i na pragu crnogorske pionirske i omladinske reprezentacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve