Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Burzanović ponovo koban po Podgoricu

Dva tima, koja su na istom terenu, samo četiri dana ranije prikazala dobar fudbal uz čak pet golova, djelovala su potpuno drugačije, a prvi crnogorski šampion uspio je da drugi put u istoj sedmici trijumfuje na “DG Areni” (ponovo zahvaljujući Burzanoviću), čime je Zeta dodatno produbila krizu Podgorice, koja je nakon eliminacije iz Kupa, sada na sedam utakmica bez pobjede

U utakmici u kojoj će se pamtiti samo greška golmana Ivezića kada je Marko Burzanović uspio da postigne gol za trijumf Zete, sve drugo biće brzo zaboravljeno jer je za 90 minuta viđeno malo pravog fudbala.

Burzanović, Foto: Pobjeda.me

Dva tima, koja su na istom terenu, samo četiri dana ranije prikazala dobar fudbal uz čak pet golova, djelovala su potpuno drugačije, a prvi crnogorski šampion uspio je da drugi put u istoj sedmici trijumfuje na “DG Areni” (ponovo zahvaljujući Burzanoviću), čime je Zeta dodatno produbila krizu Podgorice, koja je nakon eliminacije iz Kupa, sada na sedam utakmica bez pobjede…

“Poznato je da u fudbalu nije lako savladati istog rivala u samo par dana, ali nakon uspjeha u Kupu, sada smo došli do važnih bodova, čime dolazimo do mjesta u vrhu, gdje Zeta zaslužuje da bude i sigurno da ćemo se opet boriti za izlazak na evropsku scenu. Možda nije utakmica bila lijepa za oko, nije bilo puno šansi, ali sigurno jedna čvrsta utakmica, dobra taktički, uspjeli smo da iskoristimo kiks Ivezića, a imali i sreće na samom kraju. Ali sreću treba zaslužiti”, kazao je Aleksandar Kaluđerović, pomoćni trener Zete, koji je u odsustvu Dejana Roganovića, vodio tim iz Golubovaca.

“Teška utakmica, u kojoj smo željeli da nakon poraza u Kupu pokažemo karakter. Imali smo inicijativu, nijesmo dozvolili rivalu praktično šut u okviru gola, ali nam je nedostajao taj završni pas, da bi nakon toga primili gol iz naše greške. Slijedi pakleni ritam do kraja polusezone, tako da nema mnogo vremena, okrećemo se narednim izazovima. Ostaje naravno žal, jer možda nijesmo imali ni sreće, upali smo u seriju negativnih rezultata, a sve to utiče na ekipu. Ali primamo naivno golove, moramo da budemo koncentrisaniji i radićemo na tome, a sada je u našem fokusu Dečić”, rekao je Milorad Peković, trener Podgorice.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve