Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost sigurna protiv Koma za novih plus osam

Fudbaleri Budućnosti su pod Goricom savladali Kom 2:0 golovima Panagiotisa Moraitisa u 28. i Miloša Raičkovića u 74. minutu meča i tako vratili plus osam u odnosu na Sutjesku na vrhu tabele

Odigran je i posljednji meč 21. kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.

Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti su pod Goricom savladali Kom 2:0 golovima Panagiotisa Moraitisa u 28. i Miloša Raičkovića u 74. minutu meča i tako vratili plus osam u odnosu na Sutjesku na vrhu tabele.

Podsjetimo se, Sutjeska je juče kraj Bistrice remizirala protiv Iskre 1:1, Petovac je protiv Zete pod Malim brdom odigrao 2:2, dok je Grbalj u Radanovićima igrao protiv Podgorice bez golova, a ranije danas Rudar je savladao Titograd na Starom aerodromu 1:3.

Budućnost je i dalje lider s 48 osvojenih bodova, osam manje ima Sutjeska, a Iskra je treća s 36 bodova. Zeta je i dalje četvrta s 29 poena, jedan više od Podgorice i dva od Rudara, dok Titograd i Petrovac imaju po 22 boda, a u začelju su Kom s 19 i Grbalj s 14 bodova.

U narednom kolu Zeta će odigrati derbi protiv Iskre pod Trešnjicom, Sutjeska će gostovati Rudaru pod Golubinjom, a Petrovac će dočekati Budućnost pod Malim brdom.

U preostala dva susreta Podgorica će u Lješkopolju dočekati Titograd, a Kom će na Zlatici ugostiti Grbalj.

Foto: Printscreen/Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve