Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost preokretom iskoristila kiks Sutjeske, drama na Zlatici

Nakon drugog kola Budućnost, Iskra i Sutjeska su na četiri boda, Petrovac, Kom, Podgorica i Zeta imaju po dva boda, a Grbalj, Rudar i Titograd imaju po bod

Odigrana su preostala četiri meča drugog kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige.  Budućnost je nakon preokreta savladala Podgoricu u DG areni 1:3 i iskoristila kiks Sutjeske gdje je juče bez golova završila meč protiv Zete na Trešnjici.

Sutjeska i Budućnost

Lješkopoljci su poveli golom  Šalete Kordić u 59. minutu meča, a Podgoričani su se revanširali u 73 minutu preko Stefana Milića i totalni preokret napravili u 82. minutu. golom Dejana Zarubice. Tu nijesu stali i Zarubica je postigao i treći gol u nadoknadi vremena.

Dramatičan meč puno preokreta odigran je na Zlatici gdje je Kom savladao Petrovac 3:2. Izabranici Viktora Trenevskog su poveli u 12. minutu golom Save Gardaševića, da bi kapiten “nebesko plavih” Miloš Kalezić poravnao u 33. minutu i  preokret napravio u 65. minutu. Međutim, Kom se sabrao i iznudio penale  u 78. i 83. minutu koje je hladnokrvno realizovao Goran Vujović za preokret.

Uzbuđenja je bilo i pod Golubinjom gdje je Grbalj savladao Rudar 1:3. Trikolori su poveli u 59. minutu preko Nemanje Petrova, ali slavlje je bilo kratkog daha i već u 61. minutu Pljevljaci poravnavaju preko Marka Vukovića, da bi oni opet u 78. minutu golom Vladana Kordića postavili željeni rezultat i krunisali novim golom Bobana Đorđevića u nadoknadi vremena.

Bez golova završen je meč na stadionu braće Velešević gdje je Iskra dočekala Titograd.

Foto: Rezultati.com

Nakon drugog kola Budućnost je lider s 6 bodova. Kom i Sutjeska su na četiri boda, Iskra na tri, Zeta ima dva boda, a Petrovac, Titograd, Podgorica i Grbalj po bod. Rudar je ostao bez bodova.

U narednom kolu koji se igra već u srijedu 14. avgusta, Sutjeska će kraj Bistrice dočekati Iskru, a Budućnost će u novom derbiju pod Goricom igrati protiv Koma. Petrovac će pod Malim brdom ugostiti Zetu, Titograd će na Starom aerodromu dočekati Rudar, a Grbalj će u Radanovićima igrati protiv Podgorice.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve