Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost “petardom” ispratila Mornar, Sutjeska i Titograd na visini zadatka

FK Budućnost je na Gradskom stadionu deklasirala posljednjeplasirani Mornar rezultatom 5:0 golovima Mijića, Božovića, Krhotića, Ivanovića i Perovića.

U okviru Prve crnogorske fudbalske lige danas su odigrani mečevi 20. kola, kao i prvi mečevi nakon zimske pauze.

Foto: Portalanalitika.me

FK Budućnost je na Gradskom stadionu deklasirala posljednjeplasirani Mornar rezultatom 5:0 golovima Mijića, Božovića, Krhotića, Ivanovića i Perovića.

Vodeća Sutjeska je bila na visini zadatka i na stadionu pod Trešnjicom savladala Lovćen rezultatom 1:3. Cetinjani su prvi postigli pogodak preko Pejakovića u 58. munutu meča, ali Nikšićani su tri minuta kasnije poravnali rezultat na 1:1 preko Nedića. Izabranici Nikole Rakojevića su pred kraj meča pokazali svoj kvalitet i u 82. minutu Milan Vlaisavljević je preokrenuo da bi u 90. minutu i Bojan Božović upisao u listu strijelaca za konačnih 1:3.

I drugoplasirani Titograd je bio na svom nivou. Oni su u neizvjesnom meču na stadionu braće Velašević savladali Iskru rezultatom 2:3. Danilovgrađani su već u desetom minutu preko Piranića poveli, da bi Podgoričani preko Sekulića i Raičevića u 22. i 43. minutu preokrenuli rezultat. U nastavku meča Danilograđani su u 58. minutu meča poravnali preko Đurišića, da bi gol odluke za Titograd pao u 75. minutu preko omalenog Senegalca Mendi Mamodua.

U preostala dva meča koji su igrani na stadionu pod malim brdom i u gradskom stadionu u Pljevljima, OFK Petrovac je igrao neriješeno protiv Grblja (3:3), kao i Rudar protiv treće plasirane Zete (1:1)

Foto: rezultati.com

Nakon 20. kola nije bilo promjene na tabeli. Sutjeska je i dalje prvoplasirana s četiri boda više iza drugoplasiranog OFK Titograd i šest bodova ispred trećeplasirane Zete. Budućnost se remijem Zete približio na bod zaostatka od gradskog rivala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marizela
19.02.2019-22:58 22:58

Bravo, odličan tekst.