Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Budućnost izbjegla poraz u nadoknadi vremena

Golubovčani su poveli golom Jovana Baošića u 18. minutu meča, da bi Podgoričani u 94. minutu preko Mihaila Perovića postigli pogodak i izbjegli prvi poraz u sezoni

Odigran je posljenji meč petog kola Prve Telekom crnogorske fudbalske lige. U velikom derbiju pod Goricom Budućnost je remizira la protiv Zete 1:1.

Foto: FK Zeta

Golubovčani su poveli golom Jovana Baošića u 18. minutu meča, da bi Podgoričani u 94. minutu preko Mihaila Perovića postigli pogodak i izbjegli prvi poraz u sezoni.

Podsjetimo se, Podgorica je juče napravila pravo iznenađenje savladavši Sutjesku kraj Bistrice 1:2, Iskra je rutinski savladala Rudar u Danilovgradu 2:0, Titograd je na Starom aerodromu savladao Kom 3:1, a Petrovac srušio Grbalj u Radanovićima 1:2.

Budućnost je i dalje lider s 13 bodova, dva boda manje ima drugoplasirana Iskra uz meč manje, a  Sutjeska je treća s sedam bodova takođe uz meč manje, Podgorica i Zeta imaju šest, Titograd, Grbalj i Kom imaju po pet bodova, a u začelju su Petrovac i Rudar s četiri odnosno tri boda.

Foto: Rezultati.com

U sljedećem kolu koji se igra u subotu 31. avgusta Budućnost će pod Goricom igrati protiv Grblja, Iskra će gostovati Podgorici u Lješkopolju, a Kom će na Zlatici dočekati Sutjesku. U preostala dva duela Zeta će na Trešnjici ugostiti Rudar, a Petrovac na Malom brdu Titograd.

Foto: Fscg.me

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve