Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Buđenje vukova ili niz rudara

“Vukovi” utakmicu čekaju sa jednim bodom na kontu bez pobjede i sa dva vezana poraza, zbog čega je trener Dejan Roganović nudio ostavku koja je odbijena

Zeta i Rudar na Trešnjici ukrštaju koplja u odloženoj utakmici trećeg kola Telekom 1. CFL danas na “Trešnjici od 19.00 časova.

Striković, Foto: Dejan Kandić

“Vukovi” utakmicu čekaju sa jednim bodom na kontu bez pobjede i sa dva vezana poraza, zbog čega je trener Dejan Roganović nudio ostavku koja je odbijena.

“Tri boda su imperativ”, rekao je desni bek Aleksandar Milić, koji je optimista…

“Rudar ima kvalitetnu ekipu, ali mi smo dosta izgubili na startu i više nemamo prava na kiks. Želimo prvu pobjedu”, poručio je Milić.

Zeta može da računa na sve igrače, dok je Rudar lišen usluga Zečevića, Hajrovića (povrede) i Matsuija (crveni karton), ali “rudari” nemaju problem sa samopouzdanjem jer su osvojili šest bodova sa dvije uzastopne pobjede…

“Pred nama je teška i borbena utakmica, jer je Zeta na dnu i mora da sakuplja bodove. Međutim, i mi želimo bodove. Oslabljeni smo, ali daćemo sve od sebe da se uzdignute glave vratimo u Pljevlja”, poručio je Vuk Striković, strijelac sva četiri Rudarova gola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve