Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

1. CFL: Bubanja ne želi ni da razmišlja o opstanku

Barani su se okupili na ''Topolici'', gdje je Slavoljub Bubanja obavio prozivku, na kojoj su se pojavili gotovo svi igrači od minule polusezone

Fudbaleri Mornara, nakon samo petnaestak dana odmora, opet su na okupu. Barani su dominirali minule polusezone u Drugoj ligi, ekspresno izborili prolaz u Prvu ligu, a sinoć su među prvim prvoligašima krenuli sa radom.

Barani su se okupili na ”Topolici”, gdje je Slavoljub Bubanja obavio prozivku, na kojoj su se pojavili gotovo svi igrači od minule polusezone.

– Moj cilj i uprave bio je da se zadrži kostur tima i zadovoljstvo je da su čelnici kluba uspjeli da to ispune. Ova grupa igrača je napravila uspjeh, imala sjajnu atmosferu i zato mi je milo da smo uspjeli prioritetni cilj da ostvarimo, kazao je Bubanja.

Na prvom treningu nije bilo novih igrača, a Mornar je dogovorio za sada samo jedno pojačanje – Balšu Radovića iz Igala.

– Ne tražimo novajlije, već pojačanje, igrače koji bi donijeli još veći kvalitet. Zbog toga nijesmo žurili, već želimo da napravimo dobar potez i samo one igrače za koje što smo sigurni da će nam donijeti veći kvalitet ćemo dovesti, naglasio je Mitar Novaković, sportski direktor Mornara.

Barani će prvih dana raditi na svom terenu, a onda će glavnu fazu odraditi na Zlatiboru.

– Zahvaljujući Miću Peroviću 3. jula putujemo na Zlatibor, gdje ćemo odigrati sedam utakmica za 12 dana. Napravili smo plan da igramo protiv premijerligaša iz Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Jermenije, jer kroz jake utakmice želimo da se spremimo za velike izazove, koji nas očekuju u Prvoj ligi, dodao je Bubanja.

Mornar je obično imao ”izlete” u Prvoj ligi, uđe i izađe. Sada želi neku drugu priču da ispiše…

– Odmah da budem jasan ne želim da razmišljam o opstanku. Svi koji misli da se bore za spas, ne trebaju mi. Mornar treba da napravi neku lijepu priču, da možda napadnemo i Evropu, zašto da ne. Vjerujem da možemo biti osvježenje, jasan je Bubanja.

Igračima se obratio i Mićo Perović, član Upravnog odbora, koji je svima poželio puno sreće.

– Borili smo se za Prvu ligu, sada smo tu i sigurno je da se sve mora podići na veći nivo. Moramo svi shvatiti ozbiljnost koju nosi Prva liga. Klub će sve ispoštovati, ali očekujemo da budu profesionalci i na terenu i van njega, rekao je Perović, a srećan početak priprema igračima je poželio i predsjednik Nikola Simović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve