Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Bez golova kraj Bistrice, Grbalj s desetoricom slavio u Radanovićima

Aktuelni šampion će izvjesno predati krunu Budućnosti koja svoj meč protiv Podgorice igra večeras od 20:30 pod Goricom, dok Grbalj s 22 boda i četiri manjka u odnosu na Titograd  i Kom koji svoje mečeve igraju od 20 časova protiv Iskre na Starom aerodromu i Petrovca pod Malim Brdom još uvijek može da se nada baražu

Nastavlja se Prva Telekom crnogorska fudbalska liga i u toku je 29. kolo.

Sutjeska i Rudar, Foto: Cdm.me

Sutjeska je kraj Bistrice dočekala Zetu i završila meč pez pogodaka. Meč je krasio veliki broj prilika ali je ipak završen bez pobjednika.

Grbalj je napravio važan trzaj ka opstanku i savladao Rudar u Radanovićima 1:0 pogotkom Radomira Đalovića u posljednjim trenucima meča. “Trikolori” su se našli u problemu nakon što je isključen Marko Đukanović, ali su uspjeli da se izbore s pritiskom i upišu važnu pobjedu.

Aktuelni šampion će izvjesno predati krunu Budućnosti koja svoj meč protiv Podgorice igra večeras od 20:30 pod Goricom, dok Grbalj s 22 boda i četiri manjka u odnosu na Titograd  i Kom koji svoje mečeve igraju od 20 časova protiv Iskre na Starom aerodromu i Petrovca pod Malim Brdom još uvijek može da se nada baražu.

S druge strane, Zeta se bori da zadrži četvru poziciju koja donosi potencijalno mjesto u Evropu ukoliko Budućnost ili Sutjeska osvoje Kup, dok Rudar i dalje ne može da nađe pravu formu poslije post-korona pauze i zadrži poziciju van baraža, nakon sjajnog starta proljećne polusezone.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve