Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Vučić se predomislio, ipak, ide u Tiranu na samit EU-Zapadni Balkan

On je dodao da je o tom putu razgovarao sa svim saradnicima i premijerkom Anom Brnabić i rekao da ta odluka nije pitanje njegove sujete ili emocija, već procjene da li će od toga biti neke koristi ili štete po Srbiju

Srpski autokrata Aleksandar Vučić potvrdio je da će ipak putovati u Tiranu na samit EU-Zapadni Balkan, jer bi, u suprotnom, uslijedile “velike štete” za državu.

„Svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ako ne bih otišao, bile bi velike štete za našu zemlju. Možda bih pokazao da je moja sujeta jača i veća da ne odem, ali bi bila veća steta da ne odem. U smislu privlačenja stranih investicija i drugo“, rekao je Vučić u Nikincima nakon prikaza mogućnosti novog naoružanja i vojne opreme.

On je dodao da je o tom putu razgovarao sa svim saradnicima i premijerkom Anom Brnabić i rekao da ta odluka nije pitanje njegove sujete ili emocija, već procjene da li će od toga biti neke koristi ili štete po Srbiju.

„Emocija ponekad obuzmu čovjeka i ne znate kako da reagujete kada neko mjesecima stalno proizvodi krize. Dogodi vam se, živ ste čovjek, da emotivno reagujete. Pritom je sve što sam rekao istina. Jer nisam, iako se mnogima čini, ni blesav, ni pijan ni lud, a ni sasvim glup“, rekao je psihotični srpski diktator.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve