Ponedjeljak, 5 Juna, 2023
Rubrika:

Vučić: Sastanka u Parizu neće biti

Gostujući na televiziji Pink, Vučić je rekao da mu se čini da su kosovski Albanci željeli da na posredan način pošalju poruku Njemcima i Francuzima da Evropljani ne treba da riješavaju problem Kosova

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je “99 odsto siguran” da sastanka u Parizu neće biti jer kako je naveo, Albanci nijesu spremni da razgovaraju “ni o čemu važnom”.

Foto: EPA

Gostujući na televiziji Pink, Vučić je rekao da mu se čini da su kosovski Albanci željeli da na posredan način pošalju poruku Njemcima i Francuzima da Evropljani ne treba da riješavaju problem Kosova.

“Sa 99 odsto sigurnosti mogu kažem da Pariza neće biti”, kazao je Vučić i ocijenio da su Njemci i Francuzi “dobro razumjeli” poruku koju im je kako je rekao, poslala Priština.

O opoziciji: Ja ću otići, oni me neće pobijediti

Vučić je izjavio da ga opozicija neće pobijediti već da će sam otići sa vlasti.

“Neće biti ni blizu da me pobijede, ne zato što je sve idealno u zemlji jer nikad nije idealno, već zato što su naši i njihovi rezultati toliko različiti da ne postoji ni trik kako bi to mogli da predstave na drugačiji način”, kazao je Vučić za televiziju Pink.

Reako je da će “s kraja ljeta i početkom jeseni” doći do “mnogih promjena i velikog podmlađivanja” u Srpskoj naprednoj stranci (SNS).

Komentatišući kritike koje je uputio pojedinim funkcionerima naprednjaka na nedavnoj sjednici Glavnog odbora stranke, Vučić je za televiziju Pink rekao da je njegova ideja da se SNS “ne pretvori u dosovske stranke”.

“SNS je istorijski mnogo uradio za narod, to će pisati u udžbenicima. Hoću da budemo dio naroda, da čujem šta narod misli, čime su zadovoljni a čime nijesu. Neću da se odvajamo od naroda”, rekao je Vučić.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve