Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Vučić: Prihvatio sam kritike Verheljija zbog korišćenja funkcije predsjednika za pridobijanje glasova

“Nije ni važno, odgovaraću na to kada za to dođe vrijeme. Ja sam prihvatio svu krivicu i rekao da sam odgovoran i spreman da snosim svaku vrstu posljedice”, kazao je predsjednik Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je prihvatio kritike komesara za proširenje Olivera Varheljija, koje su upućene na njegov račun.

Vučić

Vučić je nakon sastanka sa Varhejijem rekao da su kritike bile usmjerene ka “korišćenju funkcije predsjednika države čime je pridobijao građane Srbije za stranačku listu koju je vodio”.

“Nije ni važno, odgovaraću na to kada za to dođe vrijeme. Ja sam prihvatio svu krivicu i rekao da sam odgovoran i spreman da snosim svaku vrstu posljedice”, kazao je predsjednik Srbije.

Prema njegovim riječima, evropski poreski obaveznici uložiće veliki novac u region, navodeći da je za Srbiju projekat od najvećeg značaja kompletna internet mreža za ruralna područja i kompjuteri u svim seoskim školama.

Naveo je da je vrijednost tog projekta oko 73 miliona eura.

Kako je kazao, vjeruje da iza 2023. i 2024. godine Srbija može računati na izgradnju puta Beograd-Sarajevo kao i izgradnju pruge.

Vučić je naveo da u polju ekonomija “nisu imali mnogo stvari da kažu” jer je Srbija, kako je naveo, bolja od svih njihovih zemalja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
08.10.2020-22:06 22:06

Pizdousti Vucko……