Četvrtak, 29 Septembra, 2022
Rubrika:

Vučić laže i kad se Bogu moli, ali je modifikovao Miloševićev način vladanja

Tu i takvu Crkvu, koja direktno sarađuje i održava na vlasti najvećeg političkog zločinca posle Miloševića, danas podržavaju i Srbi tzv. litijaši koji ne čitaju ništa osim Jevanđelja pa i ne znaju da je ingeniozni Italijan Umberto Eko odavno napisao, citiram: ''Ljudsko društvo neće postići savršenstvo sve dok poslednji kamen poslednje crkve ne bude pao na glavu poslednjeg mantijaša i svet se ne oslobodi te rulje''

Kao i sve drugo tzv. predsednik Srbije koji laže i kad se Bogu moli, modifikovao je i Miloševićev način vladanja. Najpre je sa svojim lopovima iz zločinačkog udruženja koje sada hoće da pretvori u novu stranku „Moja Srbija“, zarobio državu i njen budžet pretvorio u privatnu kasu. Onda je sa našim novcem kupovao ruske topove i ostalo rashodovano oružje, a sada, u ime mira, kupuje i turske dronove.

Konačno, u zarobljenoj državi zarobio je i političku opoziciju, a slobodu dao teokratiji odnosno popovima. Uz sadejstvo sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve koga je on postavio, pretvara našu zemlju u pravoslavnu džamahiriju. To je poseban oblik vladavine u kome ne važe Ustav i zakoni već društvom upravljaju ajatolasi odnosno religijske vođe. Njihov se autoritet zasniva na verovanju da oni imaju direktnu vezu sa Bogo-čovekom, rođenim „bezgrešnim začećem“.

Međutim, za razliku od Isusa koji se žrtvovao za ljude i širio ljubav među njima, naši ajatolasi i njihovi vernici veruju u Boga koji ognjem i mačem sudi i kažnjava. On će jednoga dana zemljinu kuglu pretvoriti u ravnu ploču i svojim vojnicima narediti da unište sve izdajnike i neprijatelje srpstva i pravoslavlja, da bi u Srbiji uspostavili režim u kome se u ime Boga ubija Bog u ljudima.

Tzv. predsednik uveliko radi na tom scenariju naše budućnosti. Videlo se to celog ovog varljivog leta a to se potvrđuje iz dana u dan i početkom jeseni. Pravoslavni ajatolah u funkciji patrijarha srpskog, najpre je početkom meseca došao na trening košarkaške reprezentacije Srbije i preko nosioca Karađorđeve zvezde selektora Svetislava Pešića, bacio fatvu na igrače i oni su se pre vremena vratili sa Evropskog prvenstva. Potom je taj isti pravoslavni vođa anatemisao Europrajd proglasivši gej populaciju za najveće zlo u Srbiji.

A onda je poslao ajatolaha Irineja Bulovića da, pravoznažno osuđenom ratnom zločincu Hulji Šešelju, uz Miloševića i Vučića najvećem zlu koje je moglo da snađe Srbiju, u ime srpske pravoslavne crkve, uruči orden nekakvog Svetog vladike Mardarijana.

Usledio je dogovor sa tzv. predsednikom, ustvari vrhovnim ajatolahom da se na beogradskim ulicama održe litije, u znak podrške uništitelju srpske države koji u svojoj familiji ima gej osobe, i njegove gej premijerke, za zabranu Evroprajda.

Desetine hiljada bezbožnika koji sebe nazivaju vernicima, šetali su beogradskim ulicama, puni mržnje, obavijeni dimom tamjana iz kandila. Pretili su i određivali šta građani Srbije smeju a šta ne smeju da misle, da čitaju i koga moraju da mrze zato što su drugačiji. Ko nije kao oni taj nema pravo da živi u Srbiji. I dok su se Srbi i „vernici“ i nevernici gušili u dimu od tamjana kao da su na sahrani „Velike Srbije“, vrhovni ajatolah tzv. predsednik otišao je u UAE „u svoju drugu otadžbinu“ kako mu je na dočeku rekao šeik.

I naravno ne pitajući nikoga u Srbiji, jer on je vlasnik te pravoslavne džamahirije, uzeo je u naše ime novi kredit od milijardu dolara. Njegov privatni trezorijer potvrdio je naziv lažnog doktoranta izjavom: „Da nismo uzeli kredit morali bi da se zadužujemo“. Tzv. predsednik Srbije, koga mnogi brkaju sa čovekom i političarem jer on samo u polumraku podseća na normalnu osobu, uništavajući sekularnu državu i političko društvo, uništio je opoziciju i napravio vlastodržačku koaliciju sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Sa onom istom Crkvom koja je ne samo podržavala ratnu politiku Slobodana Miloševića, nego su njeni arhijereji pričešćivali najveće kriminalce, vođe paravojnih jedinica i slale ih u Hrvatsku, Bosnu, na Kosovo da ubijaju civile, starce, žene i decu.

Tu i takvu Crkvu, koja direktno sarađuje i održava na vlasti najvećeg političkog zločinca posle Miloševića, danas podržavaju i Srbi tzv. litijaši koji ne čitaju ništa osim Jevanđelja pa i ne znaju da je ingeniozni Italijan Umberto Eko odavno napisao, citiram: ”Ljudsko društvo neće postići savršenstvo sve dok poslednji kamen poslednje crkve ne bude pao na glavu poslednjeg mantijaša i svet se ne oslobodi te rulje”. Rekao je drugim rečima, da su religije i bogomolje najperfidniji projekat u istoriji čovečanstva, napravljen samo radi očuvanja vlasti i otimanja novca vernicima.

Možda bi ipak trebalo da se ugledamo na naše nekadašnje zemljake Slovence. Jer dok se Srbija guši u svakovrsnoj prljavštini i dimu tamjana, Slovenija je ovog septembra proglašena za najčistiju državu na svetu. Zaslugom njenih građana naravno. To je patriotizam i rodoljublje dragi moji Velikosrbi i pravoslavni vernici, a ne busanje u pravoslavna srpska prsa, litijašenje i nošenje stometarskih zastava Srbije i Rusije.

Najnovije

Prijavljeno još jedno curenje gasa na Sjevernom toku

Švedska obalska straža prijavila je četvrto curenje gasa u Baltičkom moru iznad gasovoda Sjeverni tok. Sada su „dva curenja na švedskoj strani i dva na...

AKCIJA ANB: Roćenov kadar osumnjičen da je radio za obavještajnu službu Rusije!

U akciji Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), vodi se istraga protiv više osoba u Podgorici zbog sumnje da...

Preminuo reper Coolio, poznat po hitu ”Gangsta’s Paradise”

Američki reper Kulio, poznat po hitu "Gangsta's Paradise", preminuo je u 59. godini. Njegov dugogodišnji menadžer rekao je američkim medijima da je muzičar pronađen bez...

Koalicija Jedinstveni za Budvu: Danas objavljena fotografija Mila Božovića u društvu kontroverznih osoba, otvara...

Predsjednik Opštine Budva, Milo Božović, i dalje se pravi nijem, povodom prepiske sa SKY ECC, u kojoj dvojica pripadnika jednog kriminalnog klana opširno govore o...

HRA: Crna Gora da čuva sjećanje na admirala Vladimira Barovića kroz obrazovanje i memorijalne...

Na današnji dan prije 31 godinu, admiral Jugoslovenske narodne armije (JNA), Vladimir Barović, oduzeo je sebi život u znak protesta protiv naređenja vrhovne komande...

Najčitanije

Povezano

Šešelj i njihova Srbija

Piše: Milojko Pantić (danas.rs) Ništa se u životu ne događa slučajno i na svetu ništa nije od juče. Još pre dve i po hiljade godina...

Vučić izbrisao razliku između politike i kriminala

Piše: Milojko Pantić (danas.rs) Dvadeset osmi jun 1389. godine bio je dan kada je plemenska Srbija predvođena knezom Lazarom, u sudaru sa Muratovom turskom vojskom...

Vučić ima neograničenu vlast, ali ne i moć

Piše: Milojko Pantić Srbija je ušla u zonu sumraka. Život gubi smisao čak i u sportu. Huligani Zvezde i Partizana ratuju na život i smrt...

Pantić: Ne postoji niko u Srbiji ko će stati na put nacionalnoj sramoti zvanoj Aleksandar Vučić

Piše: Milojko Pantić (danas.rs) Crvena zvezda je osvojila duplu krunu i tako je Aleksandar Vučić postao i fudbalski Bog. Ali ne cele Srbije, već samo...

Komentari

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jure
21.09.2022-07:20 07:20

Velika je šteta što je Milojkov uticaj u rodnom Despotovcu i okolini vrlo mali ili nikakav . Kažu da je vrlo len ,prati samo sports,slabo je obrazovan ali se trudi ijako ga niko ne čita.

Ha20
21.09.2022-23:05 23:05
Reply to  Jure

Sarice, bolesna psihopato sacekaj do jutra pa se onda presaltaj na Stipe pa u tvom poznatom ulicarskom stilu napisi ” [email protected] Jure kapa dplje ” Bolesna ulicarko iz leskovacku okolinu.

Legend
21.09.2022-13:13 13:13

Vidim botovi iz srbije prate i ovaj sajt.Zanimljivo je to što koriste hrvatska imena Stipe,Jure….Ovo što je čovjek napisao ,nebitno kako se zove i odakle je, je potpuno tačno.

Ha20
21.09.2022-23:01 23:01
Reply to  Legend

Taj Jure i Stipe je jedna te ista osoba koja se kamuflira sa vise profila na ovome sajtu a ja je uvijek oslovljavam kao “Sara” Posto smo je ja i par drugih toliko pljuvali i ponizavali njene kmentae da je odlucila da mijenja profile iz danau dan ali joj komentari zaudaraju istim smradom pa su je citaoci prepoznali i kao sto vidite samo ubraja minuse ali toj bolesnoj spodobi to uopsre ne smeta pa neumorno siri svoje usmrdjene fekalije po potralu.

nenad_mne
21.09.2022-13:28 13:28

“ijako” ga niko ne čita? Pa kako da ga čitaju kada su pismeni kao ti?

Jure
21.09.2022-16:21 16:21

[email protected] vrlomise dopada da komentare pišeš u srpskom a ne u tkz Mne jeziku.