Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Vlasnik poljskog autobusa: Moj život je uništen

''U šoku sam, na tabletama za smirenje. Život mi je uništen'', kaže Jacek Antoszkiewicz, vlasnik transportne firme Megapol čiji je autobus doživio tešku nesreću u Hrvatskoj juče rano ujutro.

“Jedanaest osoba umrlo je na mjestu, a dvanaesta je umrla u operacionoj sali. Desetrine su u bolnicama. U šoku sam, na tabletama za smirenje. Život mi je uništen”, kaže Jacek Antoszkiewicz, vlasnik transportne firme Megapol čiji je autobus doživio tešku nesreću u Hrvatskoj juče rano ujutro.

Podsjetimo, nesreća se dogodila juče oko 5:40 na 62. kilometru autoputa A4 prema Zagrebu, između Jareka Bisaškog i Podvoreca.

“Autobus je po redu vožnje krenuo u petak u 9 sati sa željezničke stanice Warszawa-Zachodnia”, objašnjava u razgovoru za Fakt Jacek Antoszkiewicz. “U vozilu su bile 44 osobe, uključujući dva iskusna vozača”, dodao je. Prema njegovim riječima, autobus je bio ispravan, prošao je sve tehničke testove, ali nije želio da kaže je li vozačima ovo bila prva tako duga ruta.

“Moj život se raspao”

“Ljudi, nemojte me mučiti. Šokiran sam i na tabletama za smirenje. Moj život se raspao. Za mene je to strašna tragedija”, govori u očaju.

Hodočašće je organizovla kancelarija Bratovštine sv. Josipa. Među hodočasnicima su bila tri sveštenika, šest časnih sestara i hodočasnici iz okoline Konina, Sokołówa i Jedlnie kod Radoma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve