Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

SRPSKI AUTOKRATA POLUDIO: Briselu, sram vas bilo, Kurti je teroristička ološ

Vučić je istakao da je to u skladu sa interesima jedne evropske sile, koje treba neko da provede protiv Srba.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon odluke premijera Kosova Aljbina Kurtija da Nenada Rašića naimenuje za ministra za zajednice.

“Izbor Rašića, čovjeka koji je dobio manje od 1 odsto, kao i Rada Trajković, koja je bila na njegovoj listi, pokazuje da oni žele progon, protjerivanje i nestanak Srba na KiM. I sada nekoliko stvari da kažem, prije zvaničnog obraćanja i sastanka sa Varheljijem, ako do toga uopšte dođe”, rekao je on, prenosi B92.

Vučić dodaje da je u pitanju jedan “bijedni antisrpski odnos koji je pokazala EU, i da je ovo što je uradio teroristički ološ Aljbin Kurti zaslužilo osudu”.

“Ćutim mjesecima i godinama, trpim gluposti od svih u regionu i svijetu. Taj teroristički ološ je trebao da dobije zasluženu osudu Evropske unije. Naravno nije je dobio. Dobio je nešto što možda niko ne može da razumije. I tako se stalno ponašaju, ne samo da su prekršili norme Briselskog sporazuma, međunarodnog javnog prava i sve demokratske norme” rekao je on.

Vučić je istakao da je to u skladu sa interesima jedne evropske sile, koje treba neko da provede protiv Srba.

“Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković, ne postoje gori, koji ničije povjerenje u Srbiji nemaju, ali imaju povjerenje Aljbina Kurtija i zapadnih agentura. Misle da će time da nas uplaše. Nema problema. Možete da uništite predsjednika Srbije, da organizujete proteste u Srbiji, da me ubijete. Ali za mene su Kosovo i Mertohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja. Bolje da me nema, nego da vam je predam u ruke, i neću vam je predati u ruke. I zato niko iz Srbije neće biti u Tirani, a vi lijepo dolazite, putujte avionom, pričajte gluposti i lupetajte, svi vi iz Evrope i Zapadnog Balkana”, rekao je on.

On je poručio da mogu da “baljezgaju o tome da je Srbija kriva”, ali da njega to ne zanima, i da Srbija nije kriva nizašta.

“Pa da vidimo šta ćete to da napravite i kako ćete da napravite. Onda kada se sljedeći put obratite Srbiji, vodite računa šta je usvojeno u Briselu, vodite računa o građanima Srbije, pošto oni nisu deveta rupa na svirali bilo kome, i neću vam dati da ih ponižavate. Srbija je svoja na svome. Imamo probleme u energetici, o čemu ću pričati u subotu građanima”, rekao je Vučić, i poslao poruku Kurtiju i Briselu.

“A terorističkom ološu da poručim – vodi računa da ne povrijediš nijednog Srbina, zajedno sa ovim kvislinzima koje si izabrao. Jer Srbi će znati da vam odgovore. A vi iz Evrope, sram vas bilo, a to je sitnica u odnosu na ono što želim da vam kažem”,  zaključio je Vučić.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
02.12.2022-03:21 03:21

Važno je da ga se plašite i da 24h pišete o “ludaku”.

Kizami
02.12.2022-08:51 08:51
Reply to  Merlin

Ovog ludaka najviše treba Srbi da se plaše jer će im navući bedu na vrat i to vrlo brzo.

Tara
02.12.2022-12:32 12:32

Ne kaze se serpski..no srbijanski..(srpski-znaci vjera)