Narodna poslanica iz Socijalističke partije Srbije Jelena Mihajlović, usred Skupštinske sale izvela je muzički performans. Naime, Mihajlović je na kraju svog izlaganja – repovala.

Mihajlović je na kraju svog izlaganja rekla da će izrecitovati jednu staru pjesmu, ali u mladalačkom stilu.

Iako joj je novi predsjednik Skupštine Ivica Dačić rekao da požuri, jer vrijeme ističe, nakon što je Jelena počela da repuje, lider SPS nabacio je osmijeh.

“Mnoge mi stvari kipte u glavi i okupiraju moždane hemisfere”, počela je svoj nastup na sjednici Skupštine Srbije Jelena Mihajlović, pa nastavila:

“Mozak ko treger, ko na bini Džeger, rasteže se, prati ali ne može da shvati, te ovakvi mandati, te onakvi mandati, te skoro isti kandidati. Kandidat koji pokuša da rastegne mandate po meni nije pravi demokrat”, repovala je poslanica SPS pjesmu napisanu 1981. godine.

Pogledajte u video snimku kako je izgledalo Jelenino repovanje u Skupštini Srbije:

Inače, Jelena Mihailović se na izborima održanim u junu ovde godine našla na izbornoj listi “SPS-Jedinstvena Srbija” i tada izjavila “da je prioritet njihove politike da pruže mladim ljudima mogućnost da se bave umjetnošću”.

“Kao umjetnik, podržavam Ivicu Dačića i koaliciju SPS-JS, zato što je prioritet naše politike da pružimo mogućnost mladim ljudima da se kreativno ostvare i afirmišu, a da umjetnost bude dostupna svima, a ne privilegija i luksuz u kome može da uživa mali broj ljudi”, rekla je ona.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve