Subota, 2 Decembra, 2023
Rubrika:

SPLIT: U punom klubu joj se nabacivao, a onda je počeo horor!

Do danas nije poznato kako se ovaj slučaj seksulanog zlostavljana završio pred sudom

Mladić je u disko-klubu nasrnuo na ženu na plesnom podijumu i protiv njene volje gurnuo joj prst u polni organ.

Mladić iz sela u okolini Splita našao se na optuženičkoj klupi splitskog Županijskog suda gdje mu se sudi zbog silovanja 35-godišnjakinje iz Splita, koje se dogodilo u jednom splitskom disko-klubu decembra 2014. godine.

Prema optužnici, sve se odigralo u klubu u koji je oštećena žena stigla sa suprugom i društvom nakon što su prije toga slavili rođendan prijateljice. Ako bude osuđen, mladiću prijeti kazna od jedne do 10 godina zatvora.

– Kad smo došli u klub, za šankom je bio optuženi s društvom i već se tada počeo da se nabacuje jednoj našoj drugoj prijateljici. Bio je dosadan, uhvatio ju je s leđa, htio je da pleše s njom, a ona mu je rekla da je vjerena i da se pomjeri od nje. Mi smo se nakon toga raštrkali po klubu i ja sam u jednom trenutku vidjela crvenu kosu moje prijateljice koja je bila u vrlo neobičnom položaju. Leđima je bila pritisnuta o zid blizu ulaza u WC, obje su joj ruke bile podignute u vazduh, a vidjela sam jednog muškarca da rukom drži njene ruke – rekla je prijateljica.

– Vidjela sam da se nešto čudno događa i potrčala sam prema njoj i kad sam došla, ona ga je držala rukom za majicu i govorila mu da sad neće nigdje da ode. Zatim je došlo obezbjeđenje, razdvojili nas i odgurnuli prema izlazu iz kluba – rekla je ona.

Na pitanje advokata okrivljenoga, kazala je da se ne sjeća što joj je oštećena prijateljica govorila o tome što se zaista odigralo. Dodala je i da nikad nisu razgovarali o rezultatima ljekarskog pregleda.

Okrivljeni mladić kazao je svjedokinji da laže upitao je da li je vidjela da je nena prijateljica stavila ruke njemu oko vrata i skočila na njega, pisala je Slobodna Dalmacija.

Do danas nije poznato kako se ovaj slučaj seksualnog zlostavljana završio pred sudom.

Izvor: Telegraf.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve