Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Skoplje: Napadači sa fantomkama ubili dvije osobe u kafiću

Dvostruko ubistvo u kafe-baru u Staroj čaršiji u Skoplju je počinilo pet maskiranih osoba. Napadači su nakon ubistva pobjegli automobilom koji su potom zapalili, saopštila je policija Sjeverne Makedonije

Dvostruko ubistvo u kafe-baru u Staroj čaršiji u Skoplju je počinilo pet maskiranih osoba. Napadači su nakon ubistva pobjegli automobilom koji su potom zapalili, saopštila je policija Sjeverne Makedonije.

Policija je navela da je pet osoba obučenih u crno, maskiranih „fantomkama“, iz vatrenog oružja u ponedjeljak uveče pucalo i ubilo Jetona Krivanjeva (37) i Enesa Isenia (28). U napadu je ranjen A.T. (34) i on je hospitalizovan.

Ubijeni Jeton Krivanjeva i Enes Iseni su, kako piše portal „Fokus“, povezani s bandom „Dučanđik“.

Kako pišu mediji Krivanjeva je bio i u grupi na koji su maskirani napadači pucali i u skopskom hotelu „Aleksandar palas“ 2019. godine.

Dvadesetak minuta poslije sinoćnog dvostrukog ubistvu u „Šiša baru“ u Staroj skopskoj čaršiji na jednom putu na periferiji grada zapaljeno je vozilo kojim su ubice pobjegle.

„Oko 20.30 zapaljeno je vozilo marke ‘audi A6’ na putu za selo Gornje Orizare. Po uputstvu tužioca, obavljeni su službeni razgovori s više lica i preduzimaju se odgovarajuće mjere i aktivnosti na rasvetljavanju ubistva“, navodi se u policijskom saopštenju.

Tijela dvojice ubijenih su odnijeta na obdukciju.

Skopsko tužilaštvo je saopštilo da je sinoć obavljen uviđaj u ugostiteljskom objektu i da su „fiksirani tragovi na licu mjesta“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve