Pop pjevačica Severina, može da se pohvali da je popularna na – Vajberu. Naime, stikeri sa njenim likom i stihovima hitova, preuzeti su 300 hiljada puta što je apsolutni rekord ove godine u regionu Centralne i Istočne Evrope.

Korisnici Vajbera proteklih nedjelja razmijenili su Severinine stikere više od 1,65 miliona puta, a poštovaoci lika i djela jedne od najpopularnijih pjevačica sa ovih prostora okupili su se i u Vajber zajednici, koja sada broji preko 170.000 članova i jedna je od najaktivnijih u regionu.

“Hvala vam, mili moji! Hvala za ljubav koju mi tokom čitave karijere pokazujete, a sada je dijelite sa mnom još i preko stikera i kroz Zajednicu u kojoj se svakodnevno družimo. Jer ljubav se ljubavlju vraća, a ja volim što se volimo”, rekla je Seve povodom ovog velikog uspjeha.

Članovi Severinine Vajber zajednice odabrali su u specijalnoj anketi i omiljene pjesme sa njenog albuma – “Popila” je dobila više od 5.500 glasova, a odmah za njom i “Mrtav bez mene”, sa preko 4.800 glasova njenih poklonika. Severina u svojoj zajednici sa pratiocima svakodnevno dijeli ekskluzivne fotografije i video snimke, razmjenjuje poruke, kao i novosti o nastupima, ali ih i poziva da podrže različite humanitarne akcije.

“Znajući da je riječ o jednoj od najvećih zvijezda regiona, bili smo uvjereni da će Severinini stikeri i Zajednica postići veliki uspjeh među korisnicima Vajbera, ali je reakcija prevazišla sva naša očekivanja. Očigledno je da su se mnogi u njenim porukama prepoznali i da je to tajna uspjeha. Sigurni smo da će ova odlična saradnja biti proširena i nastavljena i u budućnosti, te da će interaktivnost i lako korišćenje Vajberove platforme služiti na zadovoljstvo Severine i njenih brojnih obožavalaca”, rekla je Daniela Ivanova, direktorka za razvoj poslovanja kompanije Rakuten Viber za Centralnu i Istočnu Evropu.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve