Komentarišući najnovije podatke o broju izliječenih u Srbiji, epidemiolog Zoran Radovanović kaže da je riječ o nelogičnosti koju je teško braniti, i u šali kaže da su ti ljudi ozdravili “dekretom i administrativnom odlukom”.

Radovanović (Foto: Ivan Dinić/Nova.rs)

Podsjećamo, podaci o broju izliječenih od koronavirusa za samo 24 sata doživjeli su nevjerovatnu transformaciju. Za jedna dan ozdravilo je 4.125 pacijenata.

Zvanični podaci koje objavlje Ministaravo zdravlja Srbije pokazuju da je prema jučerašnjoj statistici bila izliječena 6.391 osoba, a danas ih je 11.056.

Na pitanje Nova.rs da li takva odluka može da ima veze sa mogućnošču ulaska državljana Srbije u Crnu Goru, Radovanović ocjenjuje da Crnogorci nijesu “ludi” ali je ipak svjestan i toga da su njihovim komšijama potrebni turisti.

“Nijesu Crnogorci ludi, znaju oni šta se dešava i jasno im je koliko imamo novootkrivenih. Nijesu to džepovi, to su nova žarišta. Ipak i Crnogorci su ekonomski u čabru, moraju da dovode turiste, makar i Srbe. Ipak, olabaviće oni, samo čekaju još malo da se kod nas popravi situacija”, kazao je Radovanović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve