Subota, 2 Decembra, 2023
Rubrika:

Pronađena beogradska “Pepeljuga” koja je na Tajlandu ukrala srce Špancu

Španac je novogodišnje praznike provodio na Tajlandu kada je upoznao misterioznu Srpkinju sa kojom je progovorio nekoliko riječi prije nego što je nestala

ilustracija: telegraf.rs

Pošto se status o Srpkinji koja je na proslavi Nove godine na Tajlandu ukrala srce jednom Špancu proširio nevjerovatnom brzinom društvenim mrežama, potraga za njom uspješno je okončana.

Nakon dva dana traganja, šerovanja statusa po društvenim mrežama, mladić je pronašao svoju beogradsku “Pepeljugu” koja je misteriozno nestala te noći kada su se upoznali.

Podsjetimo, Španac je novogodišnje praznike provodio na Tajlandu kada je upoznao misterioznu Srpkinju sa kojom je progovorio nekoliko riječi prije nego što je nestala.

Mladić je tada krenuo u potragu za njom i sve se, čini se, dobro završilo.

Evo što je pisalo na profilu tog momka:

– Moj šef, koji je iz Španije, ove zime je upoznao jednu djevojku iz Beograda na Tajlandu. Djevojka ga je naravno oborila s nogu pa je, u želji da je impresionira, odlučio da se pohvali svojim znanjem srpskog i rekao joj jedinu rečenicu koju umije tečno da izgovori: Ja imam pločice.

Rečenicu koju sam ga, priznajem, lično naučila jer je procijenio da će mu najviše biti od koristi kad krene u pohod na Srpkinje. Njoj je to valjda bilo simpatično (ili bar tako on kaže) pa je prozborila još koju s njim i čak je došla da mu čestita Novu godinu. Ali tad je pala kiša i ona je nestala, a da on nije stigao ni da je pita kako se zove. Klasična Pepeljuga.

Tako da, ako znate neku Beograđanku koja je bila na Tajlandu za Novu godinu i odgovara opisu, bila bih vam zahvalna kad biste mi pomogli da je nađem. Prvo, zato što mi je šef rekao da mogu da tražim što god želim ako uspijem da je lociram. Drugo, zato što je alternativa da ga vodim u Beograd da je tražimo lično. A najviše zbog toga što hoću da vidim koliko je zaista mali svijet. Ili Beograd.

Evo što znamo:

  1. To se desilo za Novu godinu
  2. Lokacija je plaža Ko Pha Ngan
  3. Djevojka je iz Beograda i ima smeđu kosu.”

Izvor: Telegraf.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve