Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Prijetnju bombom danas dobio i kabinet predsjednika Sjeverne Makedonije

Kabinet Pendarovskog jutros je obavijestilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Sjeverne Makedonije o dobijenoj dojavi o postavljenoj bombi

Rezidencija predsjednika Sjeverne Makedonije Steva Pendarovskog „Vila Vodno“ i više institucija i objekata u Skoplju dobili su danas dojave o postavljenim bombama.

Kabinet Pendarovskog jutros je obavijestilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Sjeverne Makedonije o dobijenoj dojavi o postavljenoj bombi.

„Jutros, 21. februara, iz MUP-a su nas obavijestili da postoji dojava o podmetnutoj bombi u sjedištu predsjednika. Kabinet predsjednika poštuje smjernice Ministarstva unutrašnjih poslova i primjenu standardnih protokola u takvim prilikama“, rečeno je iz kabineta Pendarovskog.

Kako je objavio portal 360 stepeni, dojave o postavljenim eksplozivnim napravama jutros su stigle na adrese više lokacija u Skoplju, među kojima su i taj medij i MUP.

Meta prijetnje su i Muzej grada Skoplja, Prirodnjački muzej, Arheološki muzej, Muzej MMB, Spomen kuća „Majke Tereze“, tržni centri GTC, Ist gejt i Biser, stambeni kompleksi Flatiron, Dževahir, hoteli Meriot i Aleksandar palas, Sportski centar „Boris Trajkovski“, Željeznička stanica Skoplje i Fudbalska federacija Makedonije (FFM).

Iz MUP-a je saopšteno da su odmah po dojavama preduzete mjere i da su u toku antiterorističke provjere.

Kako navodi portal 360 stepeni, prijeteća poruka je poslata sa mejla „[email protected]“.

„Nećemo stati dok korumpirana vlast SDSM ne ode. Vlasti već znaju šta treba da rade, ali to ne rade. Pismo je davno poslato. Zato danas žrtve moraju pasti“, piše u prijetećoj poruci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve