Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Nikola Kojo odgovorio Vučiću: Ne zanima me politika već sloboda i normalan život

Taj čovjek mene obožava, znam pouzdano, saopštio je poznati srpski glumac

Glumac Nikola Kojo, reagujući na izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da se “miješa u sve” i “bavi stvarima o kojima pojma nema”, kaže za N1 da njega i ne zanima politika, već sloboda i normalan život.

„Taj čovjek mene obožava, znam pouzdano. Zna on i da mene ne zanima politika, već sloboda i normalan život. On samo malo trućka tako o meni i ostalim glumcima“, izjavio je Kojo za portal N1.

Naglašava da je reakcija vlasti „dio agende“.

„Prikriva se privatizacija svega i svačega, prekid škole zarad gušenja protesta itd. Razumite ga. Jednostavno vidi da se ova masa ne može zaustaviti i nije mu dobro“, ocijenio je srpski glumac.

Zamolio je i da se „ne uvlači u rijaliti konverzaciju“.

A Aleksandar Vučić izjavio je ranije da „osuđuje način na koji su mnogi poslanici Srpske napredne stranke reagovali na izjave pojedinih glumaca, pozivajući ih, kao bivši predsjednik stranke, ‘da ne ulaze u blato'“.

„Ja nemam ništa protiv, samo kada govorite o tome da se ja miješam u sve, pa ti se miješaš u sve i to u ono što ti nije posao. Kakvu bi pravdu i pravnu državu uveli, pa oni bi protestima da pozivaju tužioca da nešto radi ili ne. Oni čak ne znaju da je tužilaštvo nezavisni organ. Ne miješam se ni u glumu ni u bilo šta drugo. Za šta sam kriv? Zbog klime i ove djece što su stradala? To mora tužilac da goni po službenoj dužnosti“, rekao je Vučić komentarišući izjavu Nikole Koja da cilj protesta treba da bude odlazak predsjednika Srbije s te funkcije.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
03.06.2023-20:34 20:34

Da nije smijesno bilo bi zalosno, a vec u Srbiju je Vucic/ redom: Predsjednik drzave,predsjednik vlade,komandant vojske Patrijah, sudija i kadija sve i svasta na ovaj okrsni svijet,vi braco Srbi morate biti “srecni sa Vuckom”moram napomenuti da imamo mi u Crnoj Gori “slicnog lika u pokusaju”umisljenog kikireza koji se pleka u sve i svasta kao PRDA u GACE,voli to “nas/vise vas” brat Abazd zvani BITANGA,neka “nam je sa srecom'braco Srbi. Podrska mirnim protestima u Srbiji u ostvarenju svog cilja .

Markk
04.06.2023-13:12 13:12

Nerazumem srbe da su srecni
SA vucicem !!
On je pijun milosevica I seselja !!
Srbija ima elite politicara.
ne ratni huskasi po palama I po celoj jugi tada.