Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Nestorović ponovo šokira: Ilija Petković se koronom zarazio kada su mu stavili respirator

Doktor Branimir Nestorović, poznat po izjavama koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, i ovoga puta je uspio da šokira javnost izjavom o uzroku smrti Ilije Petkovića, nedavno preminulog bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Srbije

Doktor Branimir Nestorović, poznat po izjavama koje ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, i ovoga puta je uspio da šokira javnost izjavom o uzroku smrti Ilije Petkovića, nedavno preminulog bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Foto-montaža: Tanjug/AP/NIAID-RML, Youtube/RTV Marš HD Valjevo

Kako on tvrdi, Petković nije umro od virusa korona, već obilnog krvarenja, a koronom se zarazio kada su mu stavili respirator.

“Znam za Iliju Petkovića da je umro od čira. Njemu je pukao čir, on je iskrvario. A onda je legao na respirator, pa je dobio koronu. Ali on nije umro od korone”, naveo je Nestorović.

Podsjetimo, Ilija Petković je primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog perforacije čira na dvanaestopalačnom crijevu, a imao je problema sa srcem i plućima.

Izgubio je mnogo krvi nakon što mu je pukao čir, a onda je otkriveno i da je pozitivan na kovid-19.

Uprkos naporima ljekara, Petković je preminuo.

Nekoliko dana prije pogoršanja zdravstvenog stanja rekao je za medije da se pridržava svih preporuka ljekara u vezi sa koronavirusom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve