Četvrtak, 8 Juna, 2023
Rubrika:

Krivokapićeve ćerke: Protjeruju nas iz Srbije

One su istakle da su veoma razočarane zbog toga što ih neko protjeruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj, te da će, u konsultaciji sa porodicom i bezbjedonosnim službama Crne Gore, procijeniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran

Ćerke premijera Zdravka KrivokapićaJelena i Milena Krivokapić kažu za Nova.rs da se nakon hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima ne osećaju bezbjedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

One su istakle da su veoma razočarane zbog toga što ih neko protjeruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj, te da će, u konsultaciji sa porodicom i bezbjedonosnim službama Crne Gore, procijeniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran.

Reagujući na natpise u beogradskim tabloidima, koji su njihovog oca opisali kao “izdajnika” i “čovjeka koji pljuje Srbiju”, a njih kao djecu premijera Crne Gore koja, uprkos tome, imaju poslove u Beogradu, Jelena i Milena Krivokapić navele su da su odmah nakon završenih studija pokrenule posao u Srbiji i zasnovale porodice, ali da se zbog hajke koja je pokrenuta protiv njih ne osjećaju bezbjedno u srpskoj prijestonici.

Saopštenje Jelene i Milene Krivokapić Nova.rs prenosi u cjelosti:

“Iz čiste ljubavi prema Srbiji i Beogradu ostale smo tamo nakon završenih studija, zasnovale porodicu i pokrenule posao. Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dvije lično, učinila da se ne osjećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji neizvestan. Ovo što rade tabloidi je ono što može da vidi sva javnost i Srbije i regiona, ali mi nismo suočene samo sa medijskim linčom. O svemu smo obavijestile institucije koje se bave bezbjednošću u Crnoj Gori. Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u Crnoj Gori procjenjuju našu bezbjednost.

Razumijemo da politika na Balkanu ponekad podrazumijeva i poneku težu riječ, ali ovo što se radi kroz medije u Srbiji našoj porodici više nije politika, već čist linč.

Nas niko nije natjerao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo, već smo to učinile iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tjera da napustimo državu i grad koje smo voljeli kao svoje. Želimo da se zahvalimo svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su nas zvali danas da nam pruže podršku i da nam kažu da smo dobrodošle u Srbiji. Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mjesto u kojem želimo da živimo”, poručile su one.

Podsetimo, od kad je crnogorski parlament usvojio Rezoluciju u Srebrenici, mediji pod kontrolom režima u Srbiji su svakodnevno pisali o predstavnicima vlasti u Crnoj Gori, u prvom redu o premijeru Zdravku Krivokapiću i predsjedniku Skupštine, Aleksi Bečiću, navodeći da je riječ o ljudima koji su srpski narod progasili genocidnim, iako je u dokumentu naznačeno da pomenuta Rezolucija nije uperena ni protiv jednog naroda.

Među onima koji su bili najglasniji, nakon odluke Skupštine Crne Gore, bio je ministar unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin. On je 18. juna rekao da je “Zdravko Krivokapić poslednji put razočarao Srbe” i predložio da se zabrani ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju, te da njihove porodice viđaju u Crnoj Gori.

Izvornova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

14 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
vuk
29.06.2021-15:15 15:15

No oće li im ćale zapamtiti Srbima kao i komitima suze njegove ćerke…ovdje je strah dupliran jer su dvijećerke u pitanju…no izgleda da ćalac samo Crnogorcima hoće da se sveti Srbima će oprostiti izgleda jer nije izašao da ka za prvi dogadjaj održi konferenciju za štampu….

Sekićanin
29.06.2021-15:19 15:19

Greotice. Viđi mi koji smo rođeni u Srbiju,vas koji dođete iz Crne Gore ne razumijemo.Pokazujete neverovatnu servilnost, izjašnjavate se ka Srbi(Srpkinje) i opet vas ne mogu očima gledat. Podśetit ću vas na riječi Sloba Miloševića i Kralja Nikole:”Hvala vam braćo Srbi”! Ma im, bješe dockan,naknadna pamet ni vama neće pomoć.

vuk
29.06.2021-15:20 15:20

Zato za ove plačljivice Srbske Jadranka Barjaktarović za ponos Crne Gore.

Milan
29.06.2021-15:36 15:36

Zovite Sergeja.

Ha20
29.06.2021-15:50 15:50

Nije nikakva tajna da sve znacajne medije u Srbiji kontrolise Vucic i da su ti isti njegova propagandna masina koja radi po njegovoj direktivi. Kada je to receno mislim da ne treba biti iznenadjen da se sada Vucic pojavi na scenu u svom poznatom stilu i da brani Krivokapiceve cerke toboze kao da on nije upleten u sve ovo. On to radi u nadi da ce na taj nacin uspjeti da pridobije simpatije svetosavaca u Crnoj Gori koji ne zele po svaku cijenu da mu se pokore. Jadni Vucko jos nije shvatio da sto se vise koprca sve dublje upada… Pročitaj više »

Rovca
29.06.2021-15:55 15:55

Velika sramota za te tkz tabloide.Djecu ostaviti na miru.

gagi
29.06.2021-18:13 18:13
Reply to  Rovca

Imasli ti struje,a “cestita djeca”sin pe.er,ova desna voli splavove,a lijeva zove Sergeja “da upristoji Crnogorce”.Mili brzo u ladovinu.

gagi
29.06.2021-18:11 18:11

Ova desna “manekenka”scer Zdravinja boce,veoma cesto u kasnim satima posjecuje Beogradske splavove,jer se tamo “najbolje utvrdjuje”biznis sa kojim se bavi.Zovite Sergeja,on je u Srbiju “utijanan”ka MRTVI,no “trazile ste,gledajte”.Hpce li tajo sad da “prijeti”Srbiji kao onim ljudima nedavno na Bogeticima kada je Zdravinjov PAS probio kordon naroda i povrijedio par osoba(no doci ce i to onom kretenu na naplatu)Oko za oko,zub za zub. Zovite Sergeja.

Freedom
29.06.2021-20:24 20:24

Bez obzira na to dal podrzavamo njihovog oca za premijera njegova djeca nijesu kriva i svi treba da stanemo u zastitu. To je politicka direktiva Vucica i ekipe na vlasti. Zdravko je ipak premijer Crne Gore. To je nasa Crnogorska institucija. Jer mi smo Crnogorci i ima nas svakakvih al treba da smo slozni kad nas neprijatelji napadaju.

cikoticka
30.06.2021-02:43 02:43
Reply to  Freedom

sanjaj, kao sto su one nas podrzavale

gagi
30.06.2021-07:30 07:30
Reply to  Freedom

“i svi trebamo da stanemo u zastitu”prije svega ovo nijesu “djeca”nego podebelo punoljetne osobe,drugo sto mislis “o zastiti”onih momaka na Begetice kada je ova desna “manekenka naredila”onom idiotu iz tima Bocaljuba “gazi stoku i zovi Sergeja”sto mislis jesu li ti momci “cija djeca”,i vids kako polako dolazi ona stara izreka “ne gori nicija do zore”ne brini “ispeglat ce to”Zdravinjo Boca,jer je rodjen prije lisice.

DarkoPG_CG
29.06.2021-23:22 23:22

A sto ste na njih digli hajku
Četničku vam jeb..em majku.

Nek je vječna

Tihana
30.06.2021-10:37 10:37

“Iz čiste ljubavi prema Beogradu i Srbiji”tamo i ostanite

Djina
30.06.2021-13:56 13:56

Tako su pocerali Albance sa Kosova na nicijoj zemlji i tek nakon udara NATO SILE povukose se i pocerase ih sa KOSOVA u maticu SRBIJU sad bi da opet da okupiraju KOSOVO kako kazu stari OTETO JE PROKLETO nedaju njima vise Albanci ni krocit a kamoli ponovo okupirat odma hapsenje !