Petak, 24 Marta, 2023
Rubrika:

Borelj: Vjerujem da je moguće riješiti i pitanje registarskih tablica

Žozep Borelj je u intervjuu za austrijski javni servis ORF naglasio da je mir u ovom regionu veoma krhk, ali da je sporazum o slobodi putovanja pozitivan korak, prenosi RTS.

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbjednosnu politiku EU Žozep Borelj izrazio je uvjerenje da je moguće riješiti i otvoreni problem oko tablica između Beograda i Prištine.

Žozep Borelj je u intervjuu za austrijski javni servis ORF naglasio da je mir u ovom regionu veoma krhak, ali da je sporazum o slobodi putovanja pozitivan korak, prenosi RTS.

“Mi djelujemo u modusu sprečavanja kriza. Kriza je mogla da izbije 1. septembra da nismo postigli dogovor o prelasku ‘granica’. To je dobra novost”, naveo je Borelj.

Ukazao je da je i dalje otvoren problem u vezi sa tablicama.

“Uvjeren sam da možemo i to riješiti”, poručio je Borelj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
29.08.2022-13:43 13:43

Gospodine Borelj, sada kada ste Vucku stavili zicanu brnjicu na nos i dali mu do znanja da njegovi trikovi kada se Kosova tice vise ne prolaze kod vas onda je sve moguce. Zna Pizdousti sta ce ga snaci ako nastavi da muti vode. Na Kosovo ne smije ni da prismrdi a kada mu pocnete zavrcati cesmu ekonomskih paketa od EU fondova i zamrzavanje ulaganja u srpsku privredu koja zaposljava 300 hiljada Srba samo u Srbiji onda se mogu slobodno kleti u svoga brata Putka koji ce im slati bratske pozdrave i sargarepe od koji se nazalost tanko s*re. Pa izvolite… Pročitaj više »