Dio spuštenog plafona obrušio se prije dva dana između dvije hale Beogradskog sajma, potvrđeno je za Nova.rs u ovom preduzeću. Na sreću, niko nije povrijeđen.

Foto: TANJUG / MINISTARSTVO ODBRANE

U subotu, u kasnim večernim satima, jedan tviteraš objavio je fotografiju na kojoj se vidi dio srušenog plafona na Beogradskom Sajmu. Na fotografiji koju je podijelio, a koju je dobio od medicinske sestre koja liječi pacijente na Sajmu, vidi se gomila šuta, polomljenih gipsanih ploča i nekoliko dasaka kako vire sa mjesta obrušavanja.

https://twitter.com/Dedadrog/status/1256932415882354688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1256962214466146307&ref_url=https%3A%2F%2Fnova.rs%2Fdrustvo%2Fobrusio-se-deo-plafona-na-sajmu-nema-povredenih%2F

“Rođaka, zdravstveni radnik, završila smjenu, pao je ispred nje. Ne znam tačno koja je hala u pitanju”, napisao je u jednom od tvitova ovaj tviteraš, nakon što je fotografiju objavio.

Iz Beogradskog Sajma potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do obrušavanja, ali da nije u pitanju krov, već dio spuštenog plafona.

Izvor: Twitter

“To su gips kartonske ploče koje su kačene visilicama u plafon i dio tih gips kartonskih ploča u prolazu između hala, te viselice, podkonstrukcija je popustila i palo je oko tri kvadrata tih ploča, to su gips kartonske ploče, to nije krov”, kažu iz Beogradskog Sajma.

Kako pojašnjavaju, u pitanju je dio između dvije hale, gdje ne borave ljudi, već samo prolaz, a u momentu kada se to srušilo, nikoga nije bilo tu, jer su bili večernji sati.

“Nakon toga ujutru je sve to sanirano, taj dio je očišćen, provjeren je ostatak tog plafona, obezbjeđeno je sve i nema opasnosti za ljude uopšte. U trenutku kada se to srušilo, šta god da vam padne na glavu može da vas povrijedi, ali to je visina oko tri metara, to je prolaz i tu ne borave ljudi”, zaključili su iz ovog preduzeća.

Na svu sreću, povrijeđenih nije bilo.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve