Air Serbia će zbog povećane potražnje, u periodu do 14. juna povećati broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti, a kako javlja B92 letjeće do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat.

foto Arhiva

Tako će, umjesto planiranih ukupno 16 letova do Londona (Hitrou), Beča, Ciriha i Frankfurta, do 14. juna Air Serbia obaviti čak 70 povratnih letova.

Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Air Serbia naknadno obavijestiti putnike, prenosi B92.

Air Serbia nastavlja da pomno prati ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promjenama prilagođavaće svoj red letenja.

Prema najnovijem stanju stvari, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

“Poslije početka obnove letova 21. maja, naš saobraćaj se progresivno povećava u zavisnosti od potražnje. Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promjenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se mijenja, ali sam uvjeren da ćemo uspjeti i pokazati zbog čega je Air Serbia lider u regionu”, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia-e.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve