Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zoronjić: “DPS vrijeđa inteligenciju građana”

Potpredsjednica Građanskog pokreta URA Suada Zoronjić ocijenila je danas da saopštenja DPS i Slavoljuba Stijepovića vrijeđaju inteligenciju građana i rezultat su pomršenih konaca partije koja za sobom ima  afera “tri puta na jednog funkcionera”.

“Stijepović bi trebao da objasni javnosti porijeklo novca koje je uzeo od Kneževića i zašto nije zatražio usluge banke za konverziju, trebao bi da objasni zašto tih para nema evidentiranih u godišnjem finansijskom izvještaju njegove partije. Trebao bi da objasni zašto on i njegova partija krše zakone Crne Gore i zašto pokušavaju da materijalne dokaze “crno na bijelo” proglase montiranom kampanjom protiv njega i njegove partije. Zar zaista misli da u ovoj zemlji više ne žive ljudi koji su sposobni da shvate najjednostavnije stvari prikazane u videu”, Ističe Zoronjić.

Ona se osvrnula i na zvanično reagovanje DPS-a i naglasila da se radi o klasičnoj zamjeni teza, svojstvenoj partiji izgrađenoj na osnovama “kriminogenih struktura” čiji rad je trebalo već odavno zabraniti.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve