Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Zoronjić: Bošnjačka stranka genocid nije pominjala decenijama

''Da su gospoda iz BS-a sa tradicionalnim političkim partnerima u kriminalizovanju i lopovluku Crne Gore tada bili u Skupštini ova rezolucija bi bila danas usvojena''

Potpredsjednica Građanskog pokreta GP URA Suada Zoronjić kazala je da cilj BS nije iskreni pijatet prema žrtvama genocida u Srebrnici, već manipulacija u korist sticanja najjeftinijih političkih poena.

Ona ističe da BS genocid u Srebrnici nije pominjala decenijama, dok je na najjeftiniji način služila DPS-u i kupila mrvice kolača vlasti.

”Te mrvice kolača vlasti poslužile su samo glavešinama Bošnjačke stranke da steknu enormno bogatstvo dok pripadnici Bošnjačkog naroda u Crnoj Gori nijesu osjetili nikakvu korist. Bošnjaci i dalje žive u najsiromašnijim krajevima države i masovno se iseljavaju iz zemlje. Ponovna nepristojna zloupotreba srebrničkih žrtava u dnevnopolitički diskurs najbolja je ilustracija besprizornosti i lažnog moralisanja, ove nazovi, nacionalne stranke Bošnjaka u Crnoj Gore”, rekla je Zoronjić koja je i poslanica u Skupštini.

Prema njenim riječima, svima je jasno da BS nije ekskluzivni zastupnik bošnjačkog naroda u Crnoj Gori, već interesna skupina koja je, dok je mogla, služila da aminuje kriminalno, korupcionašku i lopovsku vlast DPS-a čiji su bili i aktivni saučesnici, i zbog čega će, vjeruje Zoronjić, mnogi od njih uskoro odgovarati pred nadležnim organima.

”Podsjećam da je Bošnjačka stranka na sjednici Skupštine koja je održana krajem decembra, sa svojim političkim partnerima iz prethodnog režima, pobjegla i da zahvaljujući njima nije stavljena na dnevni red tačka o rezoluciji o Srebrnici. Onda su najjeftinijim spinom optužili Suadu Zoronjić da zahvaljujući mom glasanju ova tačka nije stavljena na dnevnom redu Skupštine i ako sam glasala za. Da su gospoda iz BS-a sa tradicionalnim političkim partnerima u kriminalizovanju i lopovluku Crne Gore tada bili u Skupštini ova rezolucija bi bila danas usvojena”, zaključila je Zoronjić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Brlja
12.01.2021-13:14 13:14

Zla Svetlana Zoronjic znas ti dobro sa kim rusis kucu BOSNJACIMA tvoja Slika svijem MUSLIMANIMA govri da si prava Cetnikusa bolje da ne spominjes SREBRENICU jer su mnoge majke oplakale svoje za genocid koji se desijo!!

cuperko
12.01.2021-14:08 14:08

Suada koliko to izracuna ZADNJIH Decenija da Bosnjaci nijesu spominjali Genocid mora da si cetnicima spremala rucak pa ih branis !!

Bosna
13.01.2021-08:13 08:13

Za srbku novu godinu poklon!

U mog djede
u mog djede, brada je do pasa
kosa mu se
kosa mu se ko more talasa

Moj stari djedo, sila je izgled’o

I danas je ljuta zmija
kokarda mu sija

Na njemu je
na njemu je deset ljutih rana
stari četnik
stari četnik željan je megdana

Dinara ga
Dinara ga sakrivala kažu
on se kleo
on se kleo u Đujića i Dražu